"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

Dikiş masamın üzerindekiler…

07 Aralık 2012

Bu ay geçen aydan bile daha az dikişe vakit ayırabileceğim galiba. Ama azimliyim… bulduğum her boş anımda yeni şeyler dikmeye, mümkün oldukça da sitede paylaşmaya devam edeceğim! :P
İşte birkaç gün önce dikiş masama açıp da ne zaman biter diye baktığım yeni projem. Malum, işler yoğunken biraz daha fazla iş kıyafeti dikmek gerek :)
kendin dik ceket
Bu ceket Burda dergisinin 08 / 2012 sayısında çıkmış, şal yaka son derece modern ve şık bir model. Ceketlerde mümkün olduğunca yakası açık, rahatça giyilebilecek tarzları seviyorum.
Şal yaka bir ceket daha önce dikmemiştim. Aslında sanırım bu tam da şal yaka bile değil. Ama çok hoş duruyor mankende. Bakalım KendinDik.Com’un havalı mankeni üzerinde de aynı şekilde durabilecek mi? Selvi boyumu göz önünde bulundurarak, ceketin alt kısmını biraz kısaltmam gerekecek galiba. 
image
Kumaş alışverişine de çıkamazken, evdeki kumaşlar arasında bir dönem nedense bolca almayı tercih ettiğim pamuklu, gri tonlarında bir kumaş kullanmayı tercih ettim. 
Astar olarak da daha önce bluz dikişinde kullandığım bu yumuşacık saten kumaşı kullanmak istedim. Renkli astarlara bayılıyorum :)
image
Model ne kadar güzel olursa olsun, çok sıkıcı bir gri ceket görünümüne takılı kalmamak için acaba yakanın çevresine kontrast bir renkte biye geçsem mi diye düşünüyorum. Bu konuda hissiyatım iyi. Bakalım ne çıkacak :) Yine evdeki kirli çıkım içinden bu renk bir saten buldum. Aslında petrol mavisi daha güzel olurdu ama eldekiyle yetineceğim artık.
Hadi bakalım, bana rast gele… Sizin dikiş masanızın üzerinde neler var bu aralar?
image

2 yorum

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.