"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

Sorusu Olan? - “Nereden başlamalıyım?”

03 Aralık 2012


dikişe başlamaMerhaba, blogunuz çok hoş öncelikle onu söylemek isterim. Ben de her gün kendime dikiş dikmeyi öğrenmek istiyorum diyorum, ama hiç fırsatım olmadı. Ne kurs bulabildim ne de güzel anlatan bir kitap. Siz nerden başladınız ? Önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler Esra
___________________________
Size de merhaba Esra! Benim daha önceki yazılarımda da söylediğim gibi, ben de dikiş öğrenmek için bir kursa gitmedim. Ben de çok öğrenmek istedim ve bir gün bahaneleri bıraktım ve harekete geçtim! :))
Önce evimdeki kırlentleri diktim. Sonra heveslendim ve kendime etek dikmeye başladım… Her takıldığım yerde internetten “nasıl yapılır?” diye (çoğu zaman İngilizce) taratarak birçok faydalı siteye ulaştım. Her adımı tek tek farklı sitelerden inceleyerek kendime dikiş dikmeyi öğrettim. Mutlaka xx siteyi takip etmelisiniz / xx kitabı okumalısınız diyemeyeceğim çünkü ben her yeni dikiş projemde farklı yerlerden faydalanmıştım. Benim sitemi takip etmenizden çok memnuniyet duyarım ancak size de aynısını yapmanızı tavsiye ederim. Basit projelerle işe başlarsanız, her yaptığınızda yeni birşeyler öğrenirsiniz. 

2 yorum

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.