"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

Gittim... Geldim...

28 Haziran 2013
Öncelikle siteye yorum / soru bırakan herkesten gecikmeli yanıtlarımdan dolayı özür dilerim. Tüm mesajlarınızı hemen bu yazının ardından hızla yanıtlayacağım. 

Uzun zamandır yazı güncellemesi yapamadığımın farkındayım. Çok söz, çok fotoğraf birikti. Umarım bu yaz çok daha keyifli yazılarla buluşabiliriz sizlerle. 

Yokluğumun nedenlerini kısaca özetlemek isterim. Protestolarla başlayan Haziran ayı içerisinde elbette yazı eksikliğimin öncelikli sebebi
1. Çapulculuk yapmak idi

2. Bu yılın başından beri yoğun bir tempoda çalışmamı gerektiren eğitim projemin son seyahatlerini tamamladım. Adana, İzmir ve Ağrı'nın dip bucak yerlerini gezdim; annelerle çalıştım, valiliklerle sivil toplum kuruluşlarının işbirliği yapması için uğraştım; ama en güzeli birbirinden şeker çocuklarla şenliklerde buluştum :) 
Meraklısına detaylar burada: http://345erkenegitimisec.blogspot.com




3. İki arada bir derede yeni şeyler dikmeye çalıştım. Yazısı yakında :))

4. Kısa bir süre önce (tam olarak 21 Haziran) pek sevdiğim kişi Bay KendinDik ile tam 10. evlilik yıldönümümüzü kutladık! 10 yıl... Söylemesi bile garip geliyor :) Önce kendimize romantik bir tatil ayarlamayı istedik. Sonra, gönlümüz evliliğimizin en güzel mahsülünü geride bırakmaya el vermedi ve çocuk parklarından masal ormanlarına uzanan, bol kahkahalı bir tatili hep birlikte yapmaya karar verdik!  Çok güzel fotoğraflarım var! Bilemem tabii kimsenin ilgisini çeker mi ama biz çoook eğlendik ve paylaşmak isterim. Gezi yazıları da birkaç güne servis edilir artık :)) 




Birkaç güne yeni yazılarla görüşmek üzere! :))

















15 yorum

  1. yeniden buralarda olman çok güzel, hoşgeldinnnn :))

    YanıtlaSil
  2. Ben de tam dün, "Kendin Dik nerelerde acaba, bir şeyler paylaştı da ben mi haberdar olamadım, yoksa o da benim gibi sessiz sedasız kendisinin ve ülkesinin sıkıntılarını mı yaşıyor" diye düşünmüştüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok uzun süre ondan yazamadım zaten. :/
      biraz tatil iyi geldi. şimdi değişimi pozitife odaklanarak yaratmaya katkı sağlamaya niyetliyim..

      Sil
  3. Hoş geldiniz, maddelerin hepsi(1-2-3-4) ayrı güzel ve anlamlıymış. dolu dolu geçmiş zaman, bu arada 4. sırada bahsettiğiniz, evlilik yıl dönümü için "Nice güzel yıllara" diyorum. Güzel şeyler paylaşmak dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel dilekleriniz için çok teşekkürler! :)

      Sil
  4. merakla bekliyoruz yazılarınızı !!

    YanıtlaSil
  5. Özlemişim seni! Tescilli bir vefasız olduğum için mail de atmadım hiç, utandım bak:( Yeni yazıları bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha!!! Allah utandırmasın :)) yeni yazılar geliyor. ben haftaya yine tatildeyim. dönüşte kumaşçı yapalım artık :D güzel bulduğumuz son metre kumaş üzerine kavga edelim!

      Sil
  6. Ya sormayin her gun baltim yeni yazi varmi diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok şekersiniz! her gün bakıp bana trafik yaratmanız çok güzel ama yeni yazı takip etmenin daha kolay bir yolu var! RSS beslemelerine ya da eposta sistemine üye olmak! her ikisi de sayfanın sağ üstünde yer alıyor :)))

      Sil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. iremciimmmm sen nerelerdesin ? nasıl da özlettin kendini :) bu kadar ayrılık yeter bence, güzel postlarını bir an önce bekliyoruz.

    nice yıllara inşallah, öpüyorum canım :)

    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.