"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

KendinDik.Com "Eline Sağlık" Programında

20 Ağustos 2013
kalıpsız etek dikişi Eline Sağlık TRT

Destekleyici yorumlarınız için hepinize sonsuz teşekkürler! Sayenizde çenebaz egomu susturdum. Bunun benim için çok eğlenceli bir deneyim olacağına karar verdim ve yarın sabah - 21 Ağustos Çarşamba günü -  saat 11.30'da TRT 1'deyim. 

Programda temel etek kalıbını kendi başımıza nasıl çıkartabileceğimizi anlatmayı planlıyorum. Orada yapılan tüm ürünler daha sonra programın facebook sayfasında sorulan soruya cevap verenlerden birine gönderiliyormuş. Ben de 2 etek dikebilirim diye düşünüyorum. 

Biri kibar bir tül etek olacak. Ama saçma desenlere olan zaafiyetim sebebiyle ikinci eteği daha eğlenceli yapabilirim diye düşünüyorum. Seçtiğim kumaşlar böyle:



Artık dikişi yetiştirebilirsem daha başka şeyler de çıkar belki ortaya ;)

Gördüğünüz gibi özgüven tavan, sakin, kendinden emin ve son derece havalıyım. Ruh halimi kelimeler anlatmaya yetmez o nedenle size bugünün hatırası olarak çektirdiğim vesikalığımı göstereyim:

kalıpsız etek kolay etek şifon etek dikimi

Yarın için şans dileyin! :))




47 yorum

  1. Vesikalığı görünce çok güldüm. Çok alemsin yaa... Eminim sorunsuz halledersin sen... Şimdiden tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. Çoook tatlısın yaaa :))) O kendinden emin görünen haline bayıldım. İyi şanslar şimdiden kolay gelsin ;)

    YanıtlaSil
  3. Cok sahane vesikalik, hic bir kusuru yok. Sadece saclarini yarin biraz daha dikkatli tara. Sanirim orada hallediyorlar, makyaj falan;p Hersey cok guzel olacak... Umarim buralarda bir internet/trt problemi yasamam da, seyredebilirim. Ve iyi ki sen gayet sogukkanli - sakinsin, ben cok heyecanliyim :( BOL SANS IREM, BU GECE IYI UYU ve de SENINLE OLDUGUMUZU UNUTMA ayrica ASLA 8 KILO FAZLA FALAN GORUNMEYECEKSIN! Ay daha ne deyim, bilemedim.

    YanıtlaSil
  4. mükemmel bir foto... görünce şirkette attığım kahkaha sebebiyle rezil oldum :)

    YanıtlaSil
  5. :))))) çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz!

    YanıtlaSil
  6. Daha ne diyeceksiniz hakikaten! Ayaküstü terapi yaptınız; harikasınız! Çok teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  7. Yarın 11.30 da bütün işler iptal programa kitleniceğim :)) şimdiden bollll şans sensei Heycan dorukta:))

    YanıtlaSil
  8. Bol şans canım :))

    YanıtlaSil
  9. Bol şanslar :-) eminim harika olacaktır. Ben yurtdışında yaşıyorum türk kanallarını dinleyemiyorum umarım blogunda da programın görüntülerini paylaşırsın :-) Kocaman öpücükler ve sevgiler gönderiyoruz sana...

    YanıtlaSil
  10. Vesikalik sahane yorumlar da cok komik:)ayyy sanki seni tanimadan seviyorum iremcigim yaa,hersey harika olucak,sana guzel enerji gondericem ekran karsisindan:) sevgiler..Sibelis

    YanıtlaSil
  11. Çok teşekkürler. Harikasınız! :))

    YanıtlaSil
  12. Çok teşekkür ederim. Yayını trt internet sayfasından canlı olarak da izleyebilirsiniz belki. Çözünürlüğü çok iyi.
    http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx

    YanıtlaSil
  13. Son anda bir toplantı çıkmazsa telefonumla kuytu bir köşede izliyor olacağım:)Vesikalık süper çekilmiş, hangi fotoğrafçı bu? :)) Yine harika kumaşlar seçmişsin, program süper olacak!!

    YanıtlaSil
  14. Bi tanesin :))) teşekkür ederim!

    YanıtlaSil
  15. :) vesikalık espirinize çok güldüm, kendiyle barışık insanları çok seviyorum. eminim çok eğlenceli bir program olacaktır. bol şanslar dilerim..

    YanıtlaSil
  16. Kendiyle barışık ifadesini programdan sonra yeniden görüşelim olur mu? :)

    YanıtlaSil
  17. şuan programı izliyorum, çok heyecanlı ve sevimli görünüyorsunuz :)

    YanıtlaSil
  18. ya o tavuk tarifleri bitmeyecek sandım :)çok güzel bir program oldu. valla gururlandım resmen(yasasın dikiş kardeşliği)çok ta güzel görünüyordumn söylemeden edemeyeceğimmm

    YanıtlaSil
  19. izleyemedim diye sinir oldum zaten. nasıl geçti, merakta bırakma bizi!

    YanıtlaSil
  20. Saatim çaldı. Hemen TRT'yi açtım. Sesi de kıstım ki o sırada ihaleyle ilgili odaya doluşan zevatın dikkati dağılmasın. Gel velakin hız çok düşük, görüntü ha bire donuyor. O sırada telefonlar, arayanlar, gelenler, gidenler... 15-20 dakika sonra yeniden baktım, iyi, öğle yemeği sırasında biraz hız arttı. Sen de maşallah Atom Karınca gibi yetiştirmek için dört dönüyorsun. Ben de iş yaparken aynen böyle çırpınırım. Kesin dedim sunucu şaşırdı. Zaten arada yakaladığım yüz ifadesi de bunu söylüyordu. Ama sesi açamadığımdan hiç zevki olmadı. Link verirsin zannımca, girer bakarız. Verirsin değil mi, verirsin, verirsin:)

    YanıtlaSil
  21. Oylum Dil Bitir21 Ağustos 2013 17:12

    Izleyemeyenler icin tv arshivi siresinde var arkadaslar

    YanıtlaSil
  22. Yaaaaaa!!!! Bir toplantı çıktığı için ben izleyemedim :( Umarım link verirsin...

    YanıtlaSil
  23. Hobby Dünyası21 Ağustos 2013 17:53

    Ben tam seyretmek için televizyon başına geçtim.Kız kardeşim aradı,turşu yapacakmış,ne kadar tuz koyayım diye...Bırak turşuyu televizyonu aç dedim...Hem izledim hem de izlettim anlayacağınız...Canlı yayında dikiş dikmenize bayıldım hem de bu hızla...Dikiş dikmek oldukça zor zanaat hemen hatasını gösterir...Üstelik şifon kumaştan etek diktiniz...Bunun için ayrıca bravooooo

    YanıtlaSil
  24. PINAR SAKİN ÇALĞAN21 Ağustos 2013 19:14

    Çok hoş görünüyordunuz gerçekten, ve de sevimli:) Program da çok güzeldi gayet profesyoneldiniz valla tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  25. teşekkürler! o dikişleri daha yakın çekimden görseydiniz o kadar da profesyonel olmadığımı anlardınız ;) ama ben de hayret ettim kendime nasıl hızlı ve çenebaz davranabildim diye yayın sırasında :)))

    YanıtlaSil
  26. yaaa sormayın! sürekli daha hızlı olun diye komut geliyordu! iyi ki kaptırmadım elimi makinaya :))) yok yok dikiş keyif işidir! o kadar da hızlı dikmeye gerek yok ;)

    YanıtlaSil
  27. Miray, kayıtları bana göndereceklerini söylediler. elime ulaşır ulaşmaz paylaşacağım. çok güleceksiniz :D ben çok eğlendim sonra kendimi seyredince :)))

    YanıtlaSil
  28. teşekkürler! ama biraz kötü kayıt gibi duruyor. Ben daha kısasını ve temizini paylaşabilirim diye tahmin ediyorum.

    YanıtlaSil
  29. aman ne zahmetler vermişim :/ kayıtları aldığım anda paylaşacağım mutlaka... çok güleceğiz birlikte... çooook eğlendim yaşadıklarımla program bittikten sonra :D

    YanıtlaSil
  30. :)) şu an kelimelerim yetersiz bunun için. daha sonra keyifli bir yazı yazarım hakkında. kısaca, iyi ki ödleklik yapıp caymamışım dedim. çok eğlendim hallerimle!

    YanıtlaSil
  31. bu yorumunuz var ya... koltuktan düşürdü beni okuduğumda gülmekten! harikasınız valla! hakikaten yaşasın dikiş kardeşliği! :)))

    YanıtlaSil
  32. heyecanım yoktu aslında garip bir şekilde... sadece çok çok hızlı iş yapmamı istediler... onu kıvıramadım her yerinde ;)

    YanıtlaSil
  33. iremciğim sabah çooook tatlıydın,.ben de saatimi kurup kalktım izledim.ben senden daha heyecanlıydım valla:) sunucu kadın çok acele ettirdi sana,ona sinir oldum ama çok başarılıydın hele kalıbı tam bir profesyonel gibi anlattın bayıldım:) bide sana dedi ya eteğin boyunu uzun yapalım diye orda da dedim ahaaaa:) giydiğin etek bluz fln çok iyiydi ya gurur duydum seninle(bana nooluyosa:))

    YanıtlaSil
  34. Tebrikler İrem hanım inanın sizden çok heycanlandım okadar kısa sürede vallahi bravo :)) program bitiğinde sizin yerinize ben yorulmuştum , aman yetişmeyecek diye stresten :)

    YanıtlaSil
  35. harika olan sizsiniz efenim. Müsamereye çocuğu çıkan anneler gibi oldum seni görünce.o denli mutlu oldum birde programı sunan teyzenin bütün anlamamalarına rağmen büyük sükunet içinde anlatman,( kırk kere simdi 42 beden için 8 santim mi diye sormaları yok mu öldürdü beni:))))))) atom karınca gibiydin bir gün ya kendi bütiğin olur işalaaaaaaaaaaaaaah

    YanıtlaSil
  36. evet çok hızlıydınız sanırım ben o aceleyi heyecana bağladım :)

    YanıtlaSil
  37. slm sizi programda izledim çok güzel anlattınız bana çok yakın geldiniz sunucu bloğunuz olduğunu söyleyince arayıp buldum. giydiğiniz gömleğide nasıl yaptığınızı anlatırmısınız bigün :) (o baykuş iğneliktende dikicem) başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  38. ne iyi ettiniz de buldunuz! :) anlatacağım bluzu da merak etmeyin ;) öncesinde başka yazılar yazmak istiyorum ama..

    YanıtlaSil
  39. ben de yutkundum o sırada yorum yapmamak için! ama zaten "çay veren yok" yorumumla dağları devirdiğim için, sonrasında daha edepli olayım dedim...

    YanıtlaSil
  40. teşekkürler bekliyorum

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.