"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

DÖNDÜM BAK... GELDİM ŞİMDİ...

05 Ekim 2013
DÖNDÜM BAK... GELDİM ŞİMDİ... BUGÜNÜ ASLINDA NASIL SABIRLA BEKLEDİMDİ...

ınının...ınnnınınınını....

*****
Bitti... Sonunda bitti... Bir yıllık tempolu bir projeyi dün tamamladık. Şu an yaz tatiline çıkmış çocuk gibiyim. Tatil sonsuza dek sürecekmiş gibi gelen ve ödevlerle ilgili hiçbir sorumluluğu olmayan çocuk gibi :)

Dün, herşeyi bitirip Ankara'ya dönerken bu şarkı dilime dolanmış, durduğum yerde hoplayıp duruyordum. Yanımda seyahat eden talihsiz arkadaşımın tüm tehditkar bakışlarına karşın yeniden sivil hayata dönmenin verdiği enerjimle başa çıkamadım :D

Projenin kapanışını dün İstanbul'da yaptık. Bir yandan protokol konuşmaları, bir yandan sonraki çalışmaların sözleri derken kendimi dikiş masamı ve sizlerle yaptığımız sohbetleri çok özlerken buldum :)   
Milliyet
05.10.2013

Ama çok güzel işler yaptık. Ağrı'da bir okulda çektiğim bu fotoğraf, bu güzel çocuk yüzleri, böylesine anlamlı bakışlara şahit olmak harika bir anı oldu. Ben bitirdim; benden sonra çalışmaya devam eden tüm güzel insanlara kolaylıklar dilerim. 
"Ağrı'da Çocuk Olmak"
Erken Eğitimi Seç Şenlikleri
Mayıs 2013

Ama bir süre ara... Bir süre mola vereceğim. Önce zihnimden sonra bedenimden Ankara'nın protokol ve siyaset dolu işlerini çıkarmak ve sadece kreatif işlere odaklanmak istiyorum :)



Eveeettt... Gelelim Kendin Dik çalışmalarınaaaa...Tekrar sahnelere dönme vakti gelmiştir arkadaşlar. 

İlk olarak, söz verdiğim üzere "Türkiye'nin Kumaş Pazarı Haritası"nı tamamlayacağım. İş yoğunluğum sırasında ara ara girerek doldurduğum harita gerçekten de epey vaktimi aldı. Ama vatana millete faydalı bir eser olacak, çok mutluyum ;) 

İkinci olarak, bu yıl yine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız çerçevesinde kırmızı-beyaz giysiler üretme etkinliği düzenleyeceğim. Birçoğunuzun Cumhuriyet Bayramımızı bir de böyle kutlamak isteyeceğine eminim ;) 

Elbette dikiş masama yeniden dönüş yapmamla birlikte aklımdaki birçok dikiş projesini hızla hayata geçireceğim diye umuyorum :)) Bu arada yapabildiğim tek dikiş olan puantiyeli bluzu da sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Zira etkinlik sırasında bulduğum dünya şekeri profesyonel fotoğrafçıya yaptığım tüm arsızlıklar sonucu bol bol fotoğraf çektirdim. Bana gönderdiği anda pek havalı pozları ayıla bayıla yayınlıyacağım buradan. 

Aklımda dolaylı olarak Kendin Dik ile alakalı bir süper çalışma daha var. Ama onun biraz daha olgunlaşması lazım. Düşüncesi içimde hop hop hopluyor. Ama şimdilik söyleyemem ;)

Geçtiğimiz süre içinde yorumlarına, sorularına yanıt vermediğim ya da geç yanıt verdiğim herkesten özür diliyorum. Normalde çok hızlı geridönüş sağlamaya gayret ediyorum ama bu aralar gerçekten çok yoğundum. Tüm o sıkışıklık içinde cep telefonumdan okuyabildiğim yorumlarınız bana çölde vaha bulmuş etkisi yarattı. Hepiniz harikasınız! Çok teşekkürler :))

Haydi bakalım!... Yeni yayın dönemimizi açıyorum ;) 




26 yorum

  1. Tuba Kayıkçı5 Ekim 2013 18:23

    hoşgeldiniz....

    YanıtlaSil
  2. biç ki dikesin5 Ekim 2013 18:45

    hoşgeldiniz, özlemiştik :)

    YanıtlaSil
  3. nurtenbegendi5 Ekim 2013 18:49

    Hoş geldin. Yokluğunda bloğuna göz kulak oldum, gittim, geldim, girdim, çıktım, gelen giden var mı diye baktım, çiçeklerini suladım (yok daha neler, sen bu hafta kendi çiçeklerini bile sulamadın Nurten). Neyse işte o kadar olmasa da; gelmiş misin de ben mi görmemişim ki acaba da falan diye bi yokladım:) Cumhuriyet Bayramı için elimde kırmızı bir triko var. Elbise istiyorum ama gözüm o kadar kırmızıya henüz alışık değil:)

    YanıtlaSil
  4. Miray SAHBAZ5 Ekim 2013 19:24

    Hoşgeldin :) Ne güzel bir projede yer almışsın, tebrik ederim... Kendin Dik ile alakalı bir çalışmanı da çok merak ettim doğrusu! Neyse geldin bize anlatırsın artık ;)

    YanıtlaSil
  5. harikasınız.yazınızı okudukça ben de bir oturup bir kalktım.sorumluluğunuzu yapmışsınız.bravo.dikiş için sürpriz projeleriniz var.çok heyecanlandım.hep beraber bekliyoruz.hoşçakalın,

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldin.....Özlemiştik sizi...

    YanıtlaSil
  7. Hoş geldiniz özlemiştik vallahi. Proje içinde tebrik ediyorum. Kendin dik projeleri için de sabırsızlanıyorum. 29 Ekim etkinliğine katılmayı çok isterim :))

    YanıtlaSil
  8. Iremcim hosgeldiiiin,seni cok ozlemistiiim:)

    YanıtlaSil
  9. Hoşgeldin canım, çok ôzledik :))

    YanıtlaSil
  10. hoşbulduk! ben de çok özledim :)

    YanıtlaSil
  11. ayyy çok teşekkür ederim. elleriniz dert görmesin! :)))

    YanıtlaSil
  12. Teşekkürler Miray. O çalışmanın olgunlaşmasına daha var. Tamamlanmasına yakın paylaşacağım mutlaka. Seveceğini tahmin ediyorum ;)

    YanıtlaSil
  13. :)))) çok teşekkürler Nurhan!

    YanıtlaSil
  14. Pek hoş buldum ben de Deniz. Teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  15. Hoşbuldummmm. Ben de çok özlemişim. Heyecanla girdim siteye yeniden ;)

    YanıtlaSil
  16. Hoşbulduk sevgili Aycan. 29 Ekim etkinliğine ön sıralardan yazdım adınızı ;)

    YanıtlaSil
  17. Hoşbulduk! ben de çok özledim sizlerle sohbeti :D

    YanıtlaSil
  18. teşekkürler hande! yeni projelerin bir süre sadece dikişle ilgili olmasını umuyorum ;)

    YanıtlaSil
  19. Cok Irlandali oldum8 Ekim 2013 01:13

    hasret sona erdi nihayet.. hosgeldiniz

    YanıtlaSil
  20. Tekrar hoşgeldiinnn! Özlemiştim. Ben de bir dönüş yapsam bloga iyi olacak:)

    YanıtlaSil
  21. eveeettt. biz de senin yazılarını özledik!

    YanıtlaSil
  22. hoş geldiniizzz :) tamamladığınız proje için tebrik ediyor yeni projeler için kolaylık diliyorum ;)

    YanıtlaSil
  23. Bu yazida bahsi gecen kisinin ben oldugumu farkettim. Aaa ayiptir boyle habersiz atifta bulunulmaz ki... Sen butun yol boyunca beynimi utule kazanli utuyle sonra burada tehditkar bakislarimdan sikayet et...

    YanıtlaSil
  24. Sen de 1 ay önceki yazıyı daha yeni oku e mi! Sen utan halinden!

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.