"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

NEREDE KALMIŞTIK?

13 Mayıs 2014
Döndüm! 

Uzun zamandır siteden böyle uzak kalmamıştım. Serbest çalışmanın bir cilvesi olarak, bazen beklenmedik iş yükü çıkıyor ve gece gündüz tek bir işle ilgilenmek durumunda kalıyorum. 
dikiş tasarım blogları


Siteye yorum yazıp da yanıtsız kalanlardan özür diliyorum. Her yoruma vakitlice yanıt vermeye çok dikkat etsem de, böyle yoğun tempolu dönemlerde istisnalar yapmak zorunda kalıyorum. 

Geçtiğimiz 2 hafta süresince yalnızca siteden değil, dikiş masamdan da uzak kaldım ne yazık ki. Ama arada yapıp da burada paylaşamadığım da bir sürü çalışmam var. Mankenimizin havası sönük bu aralar, kendine gelsin yine ortalığı yakan pozlar vermeye başlayacak! :)

Tabii 2 hafta süresince masabaşı çalışma demek, benim için yemeklerimi bile bilgisayarın başından kalkmadan yemek anlamına geliyordu. Bunun kaçınılmaz bir sonucu olarak belirli bölgelerde artık kendini bir hayli evinde hissetmeye başlayan yağ kitlesinin sevimsiz bir misafirliği ortaya çıktı. Bu nedenle, bir sonraki moda çekimi içeren yazımın başlığını da "Oy Dombili Dombili" olarak atmak zorunda kalacağım. :/
özel tasarım fashion

Başını boş bırakıp gitsem de, Tuhaf Tuhafiye'nin geliştirilmesiyle ilgili ankete harika bir katılım olmuş! Hepinize çok teşekkür ederim. Yorumlarınız benim için çok faydalı oldu. 

Türkiye'nin en büyük dikiş ve hobi dükkanı olma niyetim yok. Kendimin keyifle kullacağı ve az bulunan ürünleri yine benim gibi dikişi keyifle yapmak, diktiklerinin yanında tarzına uygun takılar almak, elişlerini özel dokunuşlarla eşsiz hale getirmek isteyenler için özel seçim ürünler satmaya devam edeceğim. Ürünlerin çeşitlendirilmesi için de istikrarlı bir çalışma yapılıyor arka planda :D Onunla ilgili bilgiler daha sonra... Ama ankete katılmamış olanları bir kez daha şu adrese gitmelerini hatırlatayım konuyu kapatmadan: 
https://www.surveymonkey.com/s/YBR2C6G
online takı düğme satış

Bazılarınız için neşeli bir sürpriz hazırlığım var. Kokusu bir-iki haftaya çıkacak :) Benim de beklemediğim harika gelişmeler oldu bu iş tempomun arasında. Neşeli bir yaz geçireceğiz gibi görünüyor! 

Bugünlük bu kadar! Yarından itibaren dikiş ve moda aşkıyla çarpan kalplere yönelik yeni yazılar çıkmaya başlıyor. Uğramayı unutmayın ;)





12 yorum

  1. Bende seni merak etmeye başlamıştım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de kendimi merak etmeye başladım son zamanlarda... ne olacak benim halim diye... ;)

      Sil
  2. ah bende merakla bekliyordum :) tekrar hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldin İrem'cim. ben de iyice merak etmeye başlamıştım, mail atacaktım. şimdi heyecanla beklemedeyim ;D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduk! atsaydın keşke. güzel olurdu arada dost bir mesaj okumak :) neyse, buralardayım şimdilik :D

      Sil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.