"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

MIRA ZWILLINGER TASARIMI GELİNLİKLER

31 Temmuz 2014
Evet... Bayram tatili telaşından duymayan var ise bir de ben aktarayım. Beren Saat - Kenan Doğulu çifti 27 Temmuz 2014 günü Los Angeles'ta evlendi. 

Bugüne kadar en sansasyonel magazin haberlerini dahi "Hıh hıhhh..." düzeyinde tepkiyle geçiştirmeye alışkın bu gözler, Beren Saat'in gelinliğini gördüğü anda birden parlayıverdi. 

Hızlıca gerekli araştırmalar yapıldı ve Malibu sahillerinde yapıldığı anlaşılan düğündeki nefis tasarım detayları KendinDik.Com okurlarıyla buluşturulmak üzeri kollar sıvandı. 

Bu kareyi bu kadar güzel yapan şey çiftin birbirine duyduğu aşk mıdır, Kenan Doğulu'nun buz mavisi damatlığıyla bir anda klasik düğün fotoğraflarına getirdiği bambaşka hava mıdır, Beren Saat'in şahane gelinliği midir yoksa onun su gibi güzelliği midir karar veremedim. 


Mira Zwillinger imzalı gelinlik sade inci takılar ve dikkat çekici bir şapkayla tamamlanmış. Bu güzel çifte mutluluklar dileyip, bizde esas merak uyandıran konuya geçiyoruz. 

Açıkçası daha önce adını duymadığımı itiraf etmek zorundayım bu tasarımcının. Özellikle gelinlik ve gece kıyafetleri konusunda ün yapmış bu ismin bir başka hoşuma giden yanı da gelinliklerini sadece askı kalınlığındaki mankenler üzerinde değil, müşterisi olan gelinler üzerinde de fotoğraflayıp paylaşması. Ben çok sevdim. Sizlerle de paylaşmak istedim. 

İşte size gerçek gelinlerin düğünlerinden kareler eşliğinde Mira Zwillinger tasarımları...

Sizin favoriniz hangisi? ;)















Mira Zwillinger hakkında daha fazla bilgi almak için: http://www.mirazwillinger.com/



19 yorum

  1. Kizim birkac yil daha beklerse ben dikerim gelinligini. Az sabir diyorum ona da, annen dikecek. Ve muhtemelen yukardaki gelinliklere benzeyecek. Acele yok, daha kucuk benim kizim..

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle bayıldım, kabarık gelinlikleri hic sevmem zaten, acaba bende dikebilirmiyim diye aklımdan gecmedi değil :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevmem. Benim gelinliğim de kabarık sayılırdı gerçi :/ O yüzden bayıldım bittim tüm modellere.
      Gelinlikte en şaşalı unsur kaliteli güpür saten vb.yi bulabilmek. Onları bulduktan sonra kim tutar bizi :)

      Sil
  3. =) bende askı kalınlığındaki gelinlerden sonra gerçek gelinlerden bahsedince şöyle etli butlu gelinler beklemiştim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözümden yaş geldi bu yorumu okuduğumda! Haklısınız sevgili Ferhan! Koymamışlar etli butlusundan pek. Ben fotonun çekildiği andaki doğal bakışlara tav oldum, kızların kilolarını hiç düşünmemiştim paylaşırken :))

      Sil
  4. yıllar önce yaklaşık 11 sene önce beren saatin gelinliginin kabarık versiyonunu Rahmetli Çolpan İlhanla çalışmıştım ... daha güzeli idi emin olabilirsiniz .Beren ve Kenan yakışıyorlar birbirlerine .eh darısı bekarlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiğdeeemmm çok merak ettim. Paylaşsana fotoğrafını varsa kolayında. Senin elinden çıkan eminim daha güzeldir. Ben düz ve sade olmalarına tav oldum bu modellerin.

      Sil
  5. en sondaki gelinlik çok güzel

    YanıtlaSil
  6. Elbise kıvamında ve çok zarifler.Beren Saat in de tarzını çok severim zaten.Doğru tercih olmuş bence...

    YanıtlaSil
  7. Kumaşlar, işlemeler... Bayıldım! Bence Kenan rol çalmış gelinlikten. Ne kadar şık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süper tamamlamışlar bence ikisi de resmi. biri diğerini daha da parlatmış :)

      Sil
  8. Tekrar düğün yapıp, gelinlik giyesin geldi :) Hepsi çok güzelll...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar gelinlik giyerim de düğün tantanasıyla uğraşamam ben :)

      Sil
  9. çok zarif gelinlikler hepside. herbiri çok güzel aslında ama sanırım favorim straplez gibi görünüp omuzunda dantel olan;)

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.