"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

TELGRAFIN TELLERİNE...

28 Kasım 2014
telgrafın telleri


"Bugünkü istek parçamız Ankara Radyosu ses sanatçılarından Muazzez Şenses'in güzide sesi eşliğinde, blogundan uzak kalmış bir yazara ve onun ihmal edilmiş tüm sadık okurlarına geliyor efenim..."

Değerli arkadaşlar, 
Telgrafımın tellerine kuşlar kondu, bilgisayarımın masasına dosyalar doldu, bu yazarı eller aldı götürdü, satsalar da kimse almayacak bu yaştan sonra ama geri getiren de bir türlü çıkmadı gitti... 

Bir süredir uzak kaldım; laflarım çoğaldı, arada gelen yorumlar yanıtsız kaldı. Bu garip bencileyin gece gündüz çalışır da çalışır. İş yoğunluğum ışık hızına yaklaştı. 

Nasıl bir illet tesadüfse bu, benim işler ne zaman yoğunlaşsa Bay KendinDik'in de bir iş seyahatleri çıkıyor ki sormayın. Bu sefer kendini gitti Tokyo'ya attı. Haritadan baktım; Türkiye'den daha uzağa gidilebilecek fazla yer yok. Bir sonraki yoğun dönemimde Papua Yeni Gine'den iş çıkartmasını bekliyorum.

Ben kendisini duruma ilişkin kreatif ajitasyonlarla WhatsApp'tan çemkiredurayım, o da kalkmış bana ne diyor bak! Gitmiş bana Japon dikiş dergisi almışmış... Şimdilik susuyorum. Asil ve metanetli davranıyorum. Hani yani bir de kalıpları anlaşılmaz çıkarsa yaktım çırasını!

Tabii bu tempoda oğlanın ikametini de babaannesine yazdırmak zorunda kaldım. Yapacak birşey yok... Kadıncağız akşama kadar evin ütüsünü, yemeğini yapıyor. Akşam eve geliyorum bir de yok mu bunun yanında çorbası diyorum. Allah kimsenin başına benim gibi gelin vermesin. Hani yani bunu bana başkası yapsa, geçiririm kafasına tüm tencereleri...

Deli deli çalışırken araya bir de olmadık bir iş sıkıştırdım. Gazı kaçmasın diye şimdi konuyu açmıyorum ama ay başında size bir sürprizim olacak; bekleyin... Yok, sürpriz istediğim gibi çıkmazsa tüm bu dediklerimi inkar eder, bu yazıyı da edit eder direkt konunun üstünü kapatırım, şimdiden söyleyeyim.

Bir ay boyunca her delikten çıkıp "bana oy verin" diye tatava yaptığım Bumerang ödüllerinde bu sene de havayı aldım :) Ben facebook takipçilerim 7000'i geçmiş şakidişıkidi diye sevinedurayım, oylama sonucu ilk 10'a çıkanların ortalama takipçi sayıları 150.000 civarındaymış! Bu işler kısmet işi tabii :) Daha da çamur atardım ilk 10'a çıkanlara ama bazıları benim de takip ettiğim güzel siteler.  Yenilen pehlivan güreşe doymazmış hesabı, ben bu yarışmaya başvurmaya devam edeceğim arkadaşlar, bilginize...
Bana oy veren herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız! Seneye yine bu tarihlerde bıkbık yazmaya başlarım ben hadi oy verin lütfeeeen diye. Belki de Bumerang pes eder, belli mi olur? :D

Şu 2-3 hafta daha yoğunluğum devam edecek. Ara ara yeni yazı çıkarmaya çalışsam da, daha seri yazılara işlerim sakinledikten sonra devam edebileceğim. Hani haber vereyim dedim. Ne kaldı şunun şurasında? ;)

Öptüm hepinizi kocaman!

İrem

27 yorum

  1. yalnız ara veriyorum derken bile bi neşe saçıp gidiyosun, sen çok yaşa e mi ;))

    YanıtlaSil
  2. O japon dergiyi merak ettim bakalım anlaşılabilir mi yazıları. Yoksa yeni bir iş daha efinirsin japonca kursu :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha! üniversitedeyken gitmiştim 1 sene. onda da "watashi wa irem" demeyi öğrenebildim ki zaten ilkokuldaki abuk çizgifilm şeker kız kendi'nin açılış sözlerinden ezberlemiştim o kadar japoncasını.
      bir de oranji ju suu demeyi öğrenmiştim japonca. o da orange juice demek oluyor. budur 1 sene gitmenin karşılığı!
      bence kesin çözerim o dergiyi engin japoncamla! :D

      Sil
  3. Oo İrem Hanım, Japonya'dan dikiş derginiz bile olmuş daha ne istiyorsunuz adamcağızdan :) Belki o güzel ipek Japon kumaşlarından da getirir size! Sürprizi çok merak ettim. Yoğunluk zor iş, kolay gelsin, siz her şeyi yetiştirirsiniz, biz size güveniyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sürprize birkaç gün daha var :)

      japonca kitaplar da geldi. yarına onunla ilgili yazı da çıkar sanırım ;)

      Sil
  4. Bence burdanın japon baskısıdır. Değil de kendi öz, hakiki, has, özel dergileriyse, onların büyük bedeni bile bizim gibi hatunlara dar gelir, demedi deme. Bak ne şom ağızlısın diyebilirsin, ona karışmam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa niye böyle deyip hevesimi kaçırıyorsun.. aşk olsun :D

      Sil
  5. Kendinizi,ve güzel dikişlerinizi fazla özletmeyin lütfenn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu talebinizi patrona aynen iletiyorum. eminim o da sizi kırmak istemeyecektir... :D

      Sil
  6. Bizler seni seviyoruz,yazınla gülümsettin beni.Hoşçakal Peri Kızı...Haa, bu arada robot olmadığımı kanıtlayacaam,japonca şifreyi okuyabilirsem.

    YanıtlaSil
  7. aslında.Japonca Türkçeyi.

    YanıtlaSil
  8. Hadi kolay gelsin Dikiş perim benim diğer işlerini inşallah çabuk halledersin de diktiklerin ve anlatımlarından bizleri mahrum bırakmasın hadi çabuk gelll :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi şartlar zor. ama yarına bir yazı çıkartıyorum ;)
      çok teşekkürler.

      Sil
  9. hoşgeldin ve güle güle İrem,kolay gelsin,özleyeceğiz....

    YanıtlaSil
  10. Kolay gelsin İrem'cim. Sürprizini de merak ettim çok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ortasına kaydı sürpriz. o da istediğim gibi çıkarsa... yoksa ser verir sır vermem...

      Sil
  11. Sizinle tanışmayı gerçekten çok isterdim o kadar neşeyle ve ilgiyle okuyorum ki yazılarınızı ne zaman devamı gelecek diye düşünmeden edemiyorum. Çok pozitif, neşeli, hayat dolu bir insansınız yazılarınızdan belli. Zaten dikiş konusunda yorum bile yapmıyorum çünkü sizin yaptıklarınızın yarısını yapabilsem benim için nirvanaya ulaşmışım demektir... Sabırsızlıkla bekliyorum hep bir sonraki yayınınızı. Sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)
      dikiş konusunda o kadar güvenmeyin. zira hep en güzel yerinden fotoğraflıyorum :D daha çoook pişmem lazım.
      neşeli olma kısmına gelince, her zaman böyle pür neşe olmuyorum malesef. yazdıklarım kendimden daha eğlenceli oluyor genelde ;)

      Sil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.