"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

Sorusu Olan? - Giysilere Astar Takma

09 Mart 2013


Merhabalar İrem Hanım;
Şu kısacık dikiş serüvenimde internetten bulamadığım ve öğrenmek için (en çok) yanıp tutuştuğum şey elbise/ceket astarlamak. Çevremde dikiş bilen birinin olmasını ne çok isterdim, ama yok...Bu yüzden sizin yardımsever yüreğinize sığınıyorum :)  Rica etsem, uygun bir zamanınızda ceket ya da elbise astarlamayı gösterir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim. Diktikleriniz sizi hep mutlu etsin :)   - Özge 


Merhaba Özge Hanım!

Astarlama işlemleri benim de en korkulu rüryalarımdan idi. Elbise astarını halletim de ceket astarı konusunda hala profesyonel bir iş çıkarttığımı söyleyemeyeceğim :( Elbise astarlamayla ilgili bir yazıma bu linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.kendindik.com/2013/01/60lar-modasn-yeniden-yaratmak.html

Ceket astarı ile ilgili güzel bir yazı için ise biraz daha bekleyeceksiniz. Size başkasına ait güzel bir adres de vermek isterdim ama ben de henüz net ve güzel bir fotoğralı anlatım bulamadım. Bulanınız var ise aşağıya linkini atabilir arkadaşlar. 

Keyifli günler, bol güneşlerrr :D

7 yorum

  1. Umarım çok yakında ceket astarlama da gelir, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Burası benim acayip işime yaramıştı. Peki atek astarlama nezaman gelecek acaba? Mont dikeceğim o varmı hemen bakayım. Bu paylaşımlar süper oluyor ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etek astarlama en kolayı! sadece belden ve fermuar yerinden birleştiriyorsunuz etekle.

      Sil
    2. Yaa zaman satılan yer varsa bilmeliyim. Dikiş için çıldırıyorum ama zaman yok. Dün işten eve gittim. Oğlumu alıp kırtasiyeye gittik malum ihtiyaçlar, eve geldik ders çalış, yemek, diyetteyim enerjim düşüyor tabi biraz dinlendim, spora başladım. Mutfağıda eşim halletti sağolsun. Saat 10 sonrası oğlumu yatırma (yorganın altına saklanmaca, gölge oyunu, bugün ne yaptık, gıdıklamaca) günün en sevdiğimiz faslı bu bunun için illa benim yatırmamı istiyor.
      Sınavlar yaklaşıyor ve biz düzenli ders çalışıyoruz. Bu akşam kısmetse dersten sonra eteğimin bir astarını- fermuar ve alt dikişini tamamlayıp bitirmiş olacağım. Ve ilk astarlı etek çalışmam.

      Sil
  3. Bu arada yazıyı baştan detaylıca okuyunca aldım cevabımı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mont / ceket astarları işi biraz yaş. ben daha masaüstündeki işleri bitireceğim önce :)

      Sil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.