"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

Yanlış giden dikiş projelerini bakın ne yapıyormuşuz

26 Nisan 2013
2 hafta önce "Yanlış Giden Dikiş Projelerini Ne Yaparsınız?" diye sorduğum bir mini anket yayınladım buradan. 

Hepimiz aynı dertten muzdaribiz belli ki. Büyük umutlarla başlayıp biraz kahır, biraz gözyaşıyla biten dikiş projeleri için bakın anket katılımcıları ne demiş:

%42 ile en yüksek oyu alan seçenek:

  • Dikiş dolabının en dibine saklayıp "Bir gün düzeltirim" diye avunurum. 
yanıtı olmuş. Tabii onun devam sorusu "kaç kez düzelttiniz?" olmalıydı :) Zira benim de böyle bir utanç kutum var ve her ay biraz daha kalabalıklaşıyor...

İkinci popüler yanıt ise %23 oy oranı ile:
  • Biraz gözyaşı döküp, sonra söküp yeniden yaparım.
olmuş. Bu, benim de ilk yanıtım aslında :)

Üçüncü yanıt %18 ile:
  • Azmedip, işe yeni baştan başlarım. 
olmuş. Bu yanıtı veren arkadaşlar lütfen adlarını da yazsınlar aşağıya. Şapka çıkartıyorum azimlerine. Çok takdir ettim. Ben asla başlamazdım :)

10% oy oranı ile:
  • Hemen çöpe atarım
diyenler de var. Yazık yaa... Bari yastık yüzü falan yapın kumaşını :P

Son olarak, benim en sevdiğim yanıt - :))) - bayılıyorum bu yanıtı verenlere:
  • Hiç dikiş dikmedim ki, ne bileyim! Hatta burada ne işim var onu da bilmiyorum...
Harikasınız %7! :)))


Son derece bilimsellikten uzak bir çalışmamızın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Verdiği katkılardan dolayı tüm katılımcılarımıza şükranlarımızı sunarız ;-)






16 yorum

  1. ahahah ay çok güldüm %7lik kısım bomba :) sanırım ben "Azmedip, işe yeni baştan başlarım." diyenlerdenim. Fekat hemen öncesinde bi kendime sövme durumum var :D Örneğin yanlış olan yada malzeme defosu nedeniyle satılamayacak veya en beteri üzerine yanlışlıkla 502 döktüğüm çantalar da defolu kategorisinde uygun fiyata satılmayı bekliyor yaklaşık 456415486541 adet kadar :D Bunlarda örnek sayılır dimi :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir anket olmuş doğrusu:) her bir şıkkı ayrı beğendim;) Bunların her biri ilk etapta aklımdan geçer %7lik kısım hariç. Çünkü o bana uymuyor. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. %7 lik kisim "umutla yasayanlar" kategorisine giriyor bence, "bir gun, insallah ben de" diyerekten.. Ayrica sayfanin edebi ve espri yonunu de unutmayalim arkadaslar, projelere ayri bir cazibe katiyor.
    Sevgi, selam.
    Mehtap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, benim de en sevdiğim okuyucu kitlesi! :P

      Sil
  4. Bir gün düzeltirimler bende de çok birikti. Bir an önce dikiş odamı düzenleyip bu bir gün düzeltirimleri gözden geçirmeliyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. offf of! sorma! yenisini dikmesi bu kadar kolay olmasa, bir gün düzelteceğiz de... ;D

      Sil
  5. Hiç yarım dikişim yok allahıma şükür, yapamadığım hiç olmadı :) demek isterdim ama.Düzeltilmeyi bekliyen dikişler bana sepeten resmen kahkahalarla güllerler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dolabın en karanlık köşesine atmalı o sinsi sinsi bakanları! :))

      Sil
  6. Valla bende coooookkkk buyuk heveslerle baslayip yakayi yanlis kestigim icin hala adam edemedigim bir hirkam var. 4 defa duzeltmek icin elime aldim, ugrastim savastim beceremedim attim kenara. Her kumas odasina girdigimde goz goze geliyoruz, ben hizla gozlerimi kaciriyorum:)) (bu arada iki defada copten geri alindi). Ama su % 7 ler'e koptum resmen:)))) Ama itiraf edeim bundan 1 sene once bende o % 7'nin icindeydim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalnızca bir hırkanız varsa o kutuda, tebrikler! ben kotunun ağzını kapatamıyorum artık :)

      Sil
  7. rıca ederız efem ne demek zevkle katılmıs ıdık ankete :D

    YanıtlaSil
  8. Ben o %7lik kisimdanimm. 17 yasindayim ve su an universite sinavina hazirlaniyorum ve sadece bir hafta sonra özgürüm. Bu yuzden ben de su yogunlugum biter bitmez baslamak istiyorum. Siteniz cok hosuma gitti bana yol gosterici oldu su an cok hevesliyim zaten cocuklugumdan beri babaannemin dikis makinesinde kendimce bebeklerime elbise dikmeye cabalardim hosuma gider yani. Bu yuzden ben de sitenizin müdavimlerinden olucam insallah. Ama sizden bir sey rica edebilir miyim çekirgeler icin hazirladiginiz ilk derslere nerden baslayabilirim bulamiyorum link atmaniz mumkun mu acaba. Simdiden tesekkur ederim sevgilerr, Melike Kaya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bu satırları yazdığımda siz çoktan özgür olmuşsunuz yani :))

      ben de kendi yoğunluğumdan mesajınıza daha yeni bakabildim. ilk olarak "dikişe başlama" ile ilgili birkaç yazım var. onları taratıp okuyabilirsiniz. ardından da temel etek dikimi yazısını inceleyebilirsiniz. yardımcı olacağını tahmin ediyorum. keyifli tatiller!

      Sil
  9. Cok tesekkur ediyorumm

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.