"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

Merhaba!

13 Şubat 2012
Hiç TVde ya da dergide gördüğünüz kıyafetlere içiniz gidip de mevcut kazancınızla onları giymenin aya gitmeniz kadar olası olduğuna bozulduğunuz oldu mu?
Ya da güzellik anlayışının hergün daha da daraldığı günümüzde, mağazada beğendiğiniz modellerin en son muhtemelen 16 yaşınızdaki halinize uygun ölçülerde olduğunu anlayıp, giyinme kabinlerinde hüsrana uğradınız mı?
“Ee, tabii bizim modellerimiz biraz dar kesim…” diyen satış görevlisine bakıp zihninizden 3 sn. içinde “alien predator’e karşı” filminden kareler geçerken, kibarca gülümseyip olay yerinden hızla uzaklaştığınız sahneler yaşadınız mı?
Bu sahneleri defalarca yaşamış olan ben, bir  gün kalktım ve “ne kaybederim ki” diyerek dikiş dikmeyi öğrenmeye karar verdim! :) Hemen en yakından bir Burda dergisi aldım. En ucuz kumaşçıdan hoşuma giden en ucuz kumaşı, kağıt malzemeleri satan yerden de patron kağıdını aldım ve el yordamıyla dikmeye başladım. İnternetten hergün yeni birşey öğrendim ve o gün bugündür kendi zevkime göre harika kıyafetler dikmeye devam ediyorum :)) Eğer sizde de aynı merak varsa, blogumu takip edin!

1 yorum

  1. Phong thúc gọi ngươi thế nào ngươi cũng không tới. Ừ đi ra ngoài dạo chơi cho tâm tình tốt hơn một chút, từ nay về sau phụ giúp Phong thúc việc buôn bán.

    Nhạc Tử Phong khẽ cười nói với Nhạc Thành, Nhạc Thành nhận ra, Phong thúc đối với hắn cđồng tâm
    game mu
    cho thuê phòng trọ
    cho thuê phòng trọ
    nhac san cuc manh
    tổng đài tư vấn luật miễn phí
    văn phòng luật
    số điện thoại tư vấn luật
    thành lập công ty
    ũng vô cùng yêu mến.

    - Phong thúc, vậy con cũng theo thúc học việc buôn bán được không.

    Tô Hân Nhi đưa đôi mắt tinh khiến nhìn Nhạc Tử Phong nói.

    - Con đó, tiểu nha đầu này càng lớn càng xinh đẹp, qua một hai năm nữa, chờ Kiều tỷ tr về ta sẽ kiếm cho các ngươi mỗi người một người chồng tốt mà gả.

    Nhạc Tử Phong mỗi khi nhìn thấy Tô Hân Nhi là nhớ tới nữ nhi của mình, đứa bé này sinh sớm hơn nàng mấy tháng.

    - Phong thúc xấu lắm, mỗi lần gặp là nói giỡn con, con không để ý tới người nữa.

    Tô Hân Nhi nhanh chóng ửng đỏ cả khuôn mặt, mỗi lần nàng bị Phong thúc

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.