"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

Erken Eğitimi Seç!

14 Mart 2013
Tek yaptığım "proje" dikiş projeleri değil elbet :) 
Daha fazla dezavantajlı koşullarda yaşayan çocuğun nitelikli erken eğitim alması için Unicef ve MEB bünyesinde yürüttüğümüz projenin facebook sayfasını beğenerek çalışmalarımıza destek olur musunuz?

https://www.facebook.com/erkenegitimisec


6 yorum

  1. Bakanlıkta göreviniz tam olarak nedir. ben de EARGED de çalışmıştım yıllar öncesinde .Çalışmalarınızı merak ediyorum. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakanlıkta çalışmıyorum. Unicef'e danışmanlık yapıyorum. Genel olarak 10 yılı aşkındır Türkiye'de sosyal politikalar, sosyal değişim ve AB uyum süreciyle ilgili farklı kurumlarla birlikte iş yapıyorum. :)

      Sil
    2. Ben öğretim görevliliğinden 2.5 yıl önce emekli oldum.Üniversitedeki yıllarım öncesinde Türkçe - Edebiyat öğretmenliği ve Bakanlıkta prog.gelş. çalıştım. Alanım okuma yazma öğretimi. Okul önc. okuma yazmaya hazırlık konusunda size yardımcı olabilirim.İyi çalışmalar.

      Sil
    3. Ne güzel! Ben de Bakanlıktaki proje birimlerinden biriyle çalışıyorum. Siz sistemi elbette daha iyi bilirsiniz ama bulunduğunuz yerdeki ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine veya Halk Eğitim Merkezlerine gidebilir ve arzu ederseniz eğitmen olarak kısa dönemli görevler yapabilirsiniz. Bizim yaygınlaştırmaya çalıştığımız Toplum Temelli Modeller daha yeni yeni oluşturuluyor ancak orta vadede anasınıfı öğretmenlerine / oyun saati vb eğitmenlerine farklı birimler içerisinde ihtiyaç olacak. Güncel bilgileri edinmek için projenin facebook sayfasını takip edebilirsiniz! :)

      Sil
  2. Hemen beğendim. Elimden gelen bir şey olursa yardım etmek isterim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler! Biz bir politika yapımı sürecini değiştirmek için çalışıyoruz. Bu nedenle başkalarından tek beklediğimiz mesajlarımızı daha fazla kişilere duyurmalarının sağlanması. Facebook sayfasını takip edip, beğendiğin postları paylaşman yeterli :))

      Sil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.