"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

BİR HALLER

17 Haziran 2014
Ne güzel günlerdi o günler... Haftada en az 2 kez yazı yazar, sosyal medya sayfalarım üzerinden düzenli atışmalar yapar, yaptığınız yorumlarla karşılıklı keyfimizi bulurduk. Güzel günlerdi o günler...

Ne olacak benim bu halim bilmiyorum. Yazamıyorum, çizemiyorum, dikemiyorum :/

Ankara'da bitmek tükenmek bilmeyen yağmur havası, arasıcaklar tadında servis edildiğinden midir bilinmez, ruhum halden hale giriyor... Üretken ruh halimle bir türlü buluşamıyorum. 
moda dikiş blog

Haftaya derslerimiz başlıyor. Onun zoruyla bu yakınlarda dikiş masamın başına geçsem iyidir! Yoksa dersler de bilenler bilmeyenlere anlatsın şeklinde geçecek. İşverenim de beni yüzlerce küçük parçaya ayırıp servis eder artık gelenlere :)


Hayatım boyunca tembellik yapmadım. O yüzden bu ruh hali bana çok yabancı geliyor. Tedavisini bilen var mı? ;)

Neyse; en azından söylemem gereken birkaç notu iletmek için bilgisayar başına geçebildim.

Bu yaz süresince Ankara Taurus AVM'nin çatısı altında vereceğimiz "Kendin Dik Atölyesi"ne başvurmadıysanız bu hafta mutlaka kaydınızı tamamlayın. Bu da nedir diyenler bir önceki yazıyı inceleyebilir. İlk grupları yarın belirleyeceğiz. Bana ismini bildirmiş olanlardan bazılarını öğretmen kontenjanından derslere aldırmaya çalışacağım. Ancak herkesi kaydettiremem. Bu durumda ilk kayıt yaptırandan geç yaptıranlara doğru bir sıralama yapmamız en hakkaniyetlisi olacaktır. 

Siteye yorum bırakanların tamamına dönemiyorum. Çok üzgünüm. İnanın yetişemiyorum. Eskiden bir siteye yorum bıraktığımda site yazarı bana yanıt yazmazsa bozuk atardım. Bu yüzden bu sitede her zaman dakik şekilde yanıtlar yazmaya gayret ettim. Ne yazık ki ipin ucunu kaçırdığım zamanlar da oluyor. Yorumlarına / sorularına yanıt veremediklerim lütfen kusura bakmasın. 
dikiş moda tasarım elişi
bugünlerde ben (temsili)

Çok yakında, tanıdığınız bildiğiniz hallerimle ekran karşısında olmak dileğiyle. Öpüyorum hepinizi kocaman :o


16 yorum

  1. Özledik seni İrem. Eğlenceli yazılarını ve yorumlarını özledik. Ama olsun güzel işler peşindesin. Allah yardımcın olsun :)))

    YanıtlaSil
  2. Uzaylıların işi olmalı bu......:-! kafamda yapmak istediğim 40 ayrı proje var ama günlük işlerden sonra dikiş odama gitmeye enerjim kalmıyo.........Yalnız değilsiniz!!!da da da daaaaaaaann!!..........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu yorum var ya... okur okumaz enerji depolarımı doldurdu! çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Enerjim yok diyorum ama aynı yorumdan üç adet gönderebiliyorum.......

      Sil
    2. işte o enerji fazlası bana da ulaştı, kendime geldim :D sevgiler!

      Sil
  5. aynı moddayımmmm.. ne dikiyorum ne de elimde olanların fotosunu çekiyorum. geçer inşallah :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ders vereceğim zorlamasıyla minicik birşey diktim dün, hemen toparlandım. tavsiye ederim sevgili Bahar :)

      Sil
  6. biz seni anlarız ,genelde blogdaşlar yorumlara dönülmezse alınganlık yapmazlar heppimiz aynı durumdayız sonuçta üreten bloglarız ,bekleriz efenim derslerde yapılanlarıda yayınlasan mutlu olurum yani ,hem hocalık yapınca çok daha yogun ve yorucu geçecek :(
    güzel birşeyler çıkınca ögrencilerinden bütün yorgunlugun geçecek .kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  7. __ooo__(◔‿◔)__ooo__

    Zen byML…

    YanıtlaSil
  8. Süper bende o moddaydım. Kendimi sevmemeye başlamıştım o derece. O eleştirdiğim oturanlardan olmuştum. Hiçbir şeye yetişemyordum. Bin parça olmuşum. Herşey yarımyamalakArtık DÜŞÜNME SADECE YAP modundayım. Toparlandım. Kafamı o an yapacağıma değil bir sonraki işe, tüm yapılması gerekenlere odaklamaktan sıkılmışım. Şimdi yapıyorum bir sonraki adımımıda ondan sonra belirliyorum. İyi geldi. Ohh….
    Atmaya silkelenmeye çalış yoksa o mod insanı sarıyor hatta yapışıyor. Tecrübeyle sahip Dikkat....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok doğru gerçekten de. bir sonraki adıma değil sadece şu ana odaklanınca toparlanıyoruz. Ancak bu zen tekniği yıllar yılı sonraki adımları garanti altına almaya çalışmayı öğrenen zihinlerin pek işine gelmiyor :)
      sevgiler!

      Sil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.