"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN :)

11 Haziran 2014
Duyduk duymadık demeyin... 

Hani size birkaç hafta önce bahsetmiş olduğum bir yaz ayı etkinliği vardı ya... İşte o üzerinde çalışmakta olduğum sürpriz tamamlandı. Bu yazı Ankara'da geçirmek zorunda olan dikiş meraklıları için eğlenceli bir haberim var!

Birkaç ay önce açılan TAURUS AVM'de Temmuz ayı süresince çok eğlenceli geçeceğini duyduğum bir dikiş kursu başlıyor!!! Dikiş ve tasarım öğretmeniyle tanıştım. Biraz garip biri... Derslerine katılacak kursiyerlerin dikiş aşkına bulaşacağından emin görünüyor. Üstelik pratik dikiş tekniklerine önem verdiğinden, katılımcılar daha ilk dersten itibaren kullacabilecekleri şeyler üretebilecekmiş. 


İşin daha da eğlenceli kısmı, Ankara'nın en eski Singer ve Pfaff yetkili firması Özdemir Makina da derslere sponsor olacakmış. Yani katılımcılar birbirinden güzel makinalarda çalışma, yeni makinaları inceleme imkanı bulabilecekler. 

Dersler 2 farklı gruba verilecek, katılımcılar sınırlı sayıda tutulacak. Derslere katılım için sembolik bir ücret alacak olan Taurus AVM yönetimi, karşılığında oldukça zengin bir dikiş kiti hediye edecek. 



Sadece giyinip süslenip kendi stilini kendisi dikmek isteyenler ilk gruba, daha az dikiş tecrübesi olan ya da aksesuar yapımını öğrenmek isteyenler de ikinci gruba adını yazdırabilecek. 

Nasıl? Heyecanlanan var mı aranızda? Daha önce dikiş kursuna katıldınız mı bilmiyorum. Ben katılmadım :)) Ama bu kursun öğretmenini tanıdığım için belki de katılacağınız en eğlenceli dikiş kursu olacağından eminim. Bir de öğrencilerine öğren çekirge falan diyor... Anlamadım... Siz anladınız mı? ;-)

İlk etap kurslar ne yazık ki sadece haftaiçi açılacak. Kursiyer sayısı kısıtlı tutulacağından ilk kayıt yaptıranların şansı daha fazla olacaktır. Taurus AVM'nin müşteri servisleri de var. AVM'ye ulaşım bilgileri için sitesini inceleyebilirsiniz: http://www.taurusankara.com/

Başvuru formları AVM girişinde dolduruluyor. İlk dersler Haziran'ın son haftası başlayacak. Kursa kaydınızı yaptırdıktan sonra buraya da adınızı yorum olarak bırakırsanız belki KendinDik.Com okurları için özel bir kontenjan kullandırabilirim. 

E hadi... Bu hafta acilen Taurus AVM'ye koşun. Ben de katılımcılar arasında okurlarım olmasını isterim açıkçası. Hoş bir dayanışma hissi verir bu garip öğretmene :D



92 yorum

  1. Oooo hadi hayırlısı örtmenim :) Mesleki kariyerde marjinal bir sıçramayla karşı karşıyayız desene :P
    Keşke Ankara'da olsaydım da ben de gelebilseydim. Çok eğlenceli olacağına eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihihihiii :)) yetişkin eğitimleri vermeye alışkınım da, dikişle ilgili nasıl yaparım bilemiyorum şimdilik :D

      Sil
  2. Ben çok isterim gelmeyi. Fiyat konusunda bilginiz var mı acaba

    YanıtlaSil
  3. Canım tebrik ediyorum başarılarının devamını dilerim,keşke Ankarada olsaydım vede emekli olmuş olsaydım muhakkak katılırdım ama uzaktanda olsa takip etmek isterim bizlerede sitende yaptıklarınızı anlatırsanız bizlerde geride kalmamış olup, burada yeni bir grup oluştururuz ne dersin güzellik??? tekrar başarılar diliyorum tatlım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elimden geldiğince aktarmaya gayret ederim. teşekkürler :)

      Sil
  4. OOOofffff Ankara da olmadığıma çok üzüldüm şimdi. Yoksa kesin gelirdim. Kaçırdım güzelim kursu ve öğretmenini. Öptüm canım. Yaptıklarınızı burada paylaşırsan teselli olur bizi.

    YanıtlaSil
  5. Ay ay! Ne güzel haber diyecekken derslerin hafta içi olduğunu gördüm:( Akşam olursa gelirim ama:) İyi dersler öğretmenim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haftaiçi olacak kesin. saatleri de katılımcıların tercih ortalamasına göre belirlenecek bu sebeple akşam olma ihtimali düşük.

      Sil
  6. Azminden dolayi tebrik ediyorum. Bol katilimcili, bol eğlenceli bir etkinlik olacağina eminim. Bol sans :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şansa kesin çok ihtiyacım olacak gibi görünüyor! teşekkürler :D

      Sil
  7. Harika bir haber bu .Keşke Ankarada olsam da katılsam dedirtti bana :) Hem şu garip öğretmeni biraz daha yakından tanıma fırsatım olurdu :) Ama hani belki yapılanları aşamalarıyla sanalda takip eden çekirgelere gösterir:) Gösterirmi acaba :))

    YanıtlaSil
  8. aaaaaa ooooooo :-( ama biz ankarada olmayanlara yaziiiiiiik :-) size basarilR eglenceli gunlerin bol bol postunu gornek isteriz katulimcilardan ve sizden

    YanıtlaSil
  9. Çoook sevindim senesi. Ama Ankaralılar adına İzmir'e de gelsen ya :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman bir karışıklık olmasın. Ben senelerdir İzmirliler adına Ankara'dayım :D

      Sil
  10. Saf mıyım neyim ben yaa , öğren çekirgeyi okuyunca ne kopyacı insanlar varmış yaa dedim :))) Farkettiğimde de kendime çok güldüm :)) Çekirge olmanın bedeliyle ilgili bilginiz var mı , uygun olursa seve seve çekirgeniz olmak isterdim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süpersiniz! çok güldüm buna :)))
      Çekirge olmanın bedeli çok ağır ama bu etkinliğe katılmanın bedeli 40 TL :D

      Sil
    2. Dikiş makinesinde düz dikiş dikme özürlü , ama dikiş basamaklarının ortalarında bir yer isteyen bu çekirge adayı 1. grupta yer almak isterse ne yapması gerekir sayın Maestro :)

      Sil
    3. hıh şimdi de Maestro oldum! Beklentileri düşük tutalım lütfen :)
      Yazıda da dediğim gibi Taurus AVM'nin danışma masasından kayıt yaptırmanız gerekiyor. Yaptırdıktan sonra bana isim de yazarsanız, özel bir kontenjan açmaya çalışırım kendi okurlarıma ;)

      Sil
    4. Çekirgeye Maestro gerekir diye düşündüm :))
      Son bir soru daha sonra bir süreliğine gidiyorum :))
      Ders ücretinin saati mi 40 tl yoksa tüm dersin toplam ücretim mi bu rakam
      Teşekkür ederim :))

      Sil
    5. 3 haftalık eğitim ve oldukça zengin içerikli dikiş kitinin toplam ücreti 40 TL.

      Yani, aslında eğitimin tüm masrafları AVM yönetimi ve sponsor tarafından karşılanıyor. 40 TL'lik katılım bedeli yığılmayı önlemek ve derse katılım için seçilen kişilerin devamlılığını teşvik etmek için alınıyor bir bakıma.

      Sil
  11. keske ankarada olaydimmm dedigim tek ani yasiyorum :( kahretsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok... gerçekten... yani çok teşekkür ederim ama... Ankara benim için bile çekilmez yazın :D

      Sil
  12. Süper haber. Ankarada değilim ama onlar adına sevindim. İStanbul Anadolu yakasında haftasonlarıda yapılsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. AVM yönetimine yazılı dilekçeyle başvurun. Olur belki, belli mi olur :))
      çok teşekkürler Suhuba. Sevgiler!

      Sil
  13. Bu gerçekten çok hoş bir haber, Taurus bana çok yakın ancak hafta içi olması tabi çalıştığım için uymuyor...Merakla bekliyorum ama nasıl olacak, dersler nasıl geçecek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de yarı endişe yarı merak içinde bekliyorum açıkçası :/ keşke gelebilseydiniz ama şimdilik sadece haftaiçi olacak gibi etkinlikler

      Sil
  14. İstanbul'a da istiyoruzzzz!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Miray... Sen düzenlesen ne güzel olurdu İstanbul'da :)))

      Sil
    2. Evet lütfen istiyoruuuzzz :))

      Sil
  15. Ama olmazki böyle.Çok imrendim çokkk:((( iİk defa Ankara'da oturmak istedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok... vallahi.. yukarıda da dedim. Çok teşekkürler ama Ankara benim için bile çekilmez yaz sıcağında :D

      Sil
  16. Çok önemli bir sorum var dersler akşam mı??? Gündüz se hiç boş yere başvuru yapmıyım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başvuru yapanların tercih ortalamasına göre belirleyeceğiz. O yüzden birşey diyemiyorum.

      Sil
  17. ayy çok heyecanlandım.bu garip öğretmenin çekirgeleri çok şanslı.keşke İstanbul da da olsa.bir de o güzelim becerikli makinalar la da çalışmak çook güzel.buradan mutlaka takip edeceğim sevgili yaratıcı öğretmenim.

    YanıtlaSil
  18. Çok heyecanlıııı!!!! hep beklediğim haber bu !! Lakin bu garip üniversite öğrencisinin stajı var yalnızca üçüncü hafta etkinliğine katılabiliyor muyuzz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok. tek tek olmuyor. ancak benim programım uyarsa, hemen ardından 3 hafta daha yapacağız yeni bir gruba. belki ona katılabilirsiniz.

      Sil
  19. Tebrik ederim,detayları postlarla bekliyorum.Çocukları bırakacak yerim olmadığından Ankara da da olsam gelemezdim ama takip etmek çok keyifli olacak eminim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Neslihan! göreceğiz bakalım nasıl geçecek :)

      Sil
  20. Yarin ilk ve tek işim başvuru olucak :) cok mutlu oldum bu habere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basvuruda bulunduuum :) heyecanla bekliyorum sizi arayip bilgilendirecegiz dediler gozum hep telefonda arayacaklar diye :)

      Sil
  21. Haksizlik ama buuu hic bu kadar üzülmedim hic bukadar kiskanmadim çok kötüyüm çok ogretmenim ben afyondayim ve kurs taaaaa uzaklarda neden ama agliyoruuuum bak :'( daha ne diyeyim sizi o kadar severken izinizi surerken " AH SIMDI ANKARADA OLMAK VARDI YA..." şarkısını söylüyorum (cok mu sitem ettim ne yaparsiniz insan sevince boyle oluyo) başarılaar sizeeee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harikasınız! :)) ne yapalım, internetten paylaşımlarda buluşuruz artık :D
      sevgiler!

      Sil
  22. sırf senle muhabbet etmek için bile gelinirdi valla. keşke orada olabilsem. çok keyifli ve verimli geçmesini diliyorum. tebrik ederim canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umuyorum öyle geçer sevgili Antigone! umuyorum başka başka şehirlerdeki dikiş kardeşliklerimizi fiziki bir ortamda da sürdürebileceğimiz fırsatlarımız olur bir gün :)

      Sil
  23. Bu dersler çok keyifli geçeceğe benziyor.)ankaralı olanlar yaşadı avm bizde teşekkür ederiz dikiş aşkını seninle aşılayacakları için.ankara çok şanslı çokkkkkk senin gibi bir dikiş hocasına sahip

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoca demeyelim huzursuz oluyorum :)
      göreceğiz bakalım nasıl geçecek! :/

      Sil
    2. sezarın hakkını verelim sen huzursuz olsan da güneş balçıkla sıvanmaz :)

      ciddiyim
      kolay gelsin nasıl güzel geçecek nasıl keyifli geçecek o dersler az çok tahmin ediyorum .kolay gelsin İrem

      Sil
    3. desteğin benim için çok değerli. çok teşekkürler :)

      Sil
  24. merhabalar; dün dikiş derslerine kayıt yaptırmak için AVM danışmasına gittim başvuru formu yok sadece telefon numaramı alıp arayacaklarını söylediler, danışmaya bilgi verilmemiş sanım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günaydın!
      Kurs başvurusunda oldukça yoğun bir talep var. Belki sizin gittiğiniz sırada formlar bitmiştir. Ben yine de uyarınızı yönetime bildireceğim. Umarım sizi de görebiliriz kursta :)

      Sil
  25. bende katılmak istiyorum, inş kontenjanlar dolmamıştır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yarın gideceğim katılımcı listeleriyle ilgili görüşmeye. umarım dolmamıştır ;)

      Sil
  26. harika bir etkinlik olacak hiç şüphem yok :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neyse, ben ikimiz adına da şüphe duyuyorum zaten. bakalım nasıl geçecek :S

      Sil
  27. Çok heyecanlandım doğrusu, yarın uğramayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  28. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  29. Cuma günü sizden dikiş kursları için fikir alma amacıyla bakmıştım sitenize ama başka bir şey istesem olacakmış:) Hemen gidip başvuru da yaptım:) Umarım ben de orada olurum:)

    YanıtlaSil
  30. böyle kurslar İstanbul'da da yapılsın lütfeeennn. Bilen duyan varsa paylaşılması rica olunur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) ben duyarsam haber veririm.

      Sil
    2. Burda dergisi yapsın diyeceğim ama Burda TR uyuyor. Facebook'dan attığın mesaja bile haftalar sonra cevap veriyorlar

      Sil
  31. bende kursunuza gelmek istiyorum yarında ilk işim başvurumu yapmak olucak geç kalmadım dimi? Eğerki dolduysa kontenjan sizi yeni keşfetmem adına özel kontenjanınızdan yararlanmam mümkünmü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah bir de adınızı bilseydim! :D

      Sil
    2. Adsiz acemi cekirge☺bugun arandim artik bende sizin ogrencinizim gorusuruz haftaya☺

      Sil
  32. kafamı nereye vursam bilmiyorum, her yaz bekçi misali Ankara'yı beklerim, bu yaz erken dönesim geldi. Herkese şimdiden bol dikişli ve eğlenceli bir kurs diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boşverin boşverin... Ankara'dan kaçmak iyidir :D

      Sil
  33. Merhaba. Ben bu kursa katılmak istiyorum. Kendi Kıyafetlerimi dikmek istiyorum yalnız ben 20 yaşındayım ve dikiş adına hiç bir şey bilmiyorum. Sizce bana yararı olur mu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üzgünüm... kursa sadece 21 yaşındakileri alıyoruz :D
      olur tabii niye olmasın? bekliyorum!

      Sil
  34. Olmadı şimdi bu. Ben Adana'da siz orada ve böyle bir organizasyon. Dikişi yeni öğreniyorum, kendi kendime, sayenizde. Harikasınız.

    YanıtlaSil
  35. bende gelecem bende gelecem beni de ekleyin listeye :)

    YanıtlaSil
  36. 10 yıl Ankara'da yaşadım şimdi yanlış zaman... şarkısını mırıldanıyorum....keşke bende orada olsaydım tebrikler sensei:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankara için yeterli bir süre! Belki birgün sizin bulunduğunuz şehirde de yaparız. belli mi olur :D

      Sil
  37. merhabalar ben çok yeni dikişe merak duymaya başlamış biri olarak bu ilanı gördüğüm için kendimi çok şanslı hissediyorum :)) kursa kaydolmak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eee? kaydolabildiniz mi? dikiş makinasının başına ilk kez geçen katılımcılarımız vardı sınıfta. çekinmeyin :)

      Sil
  38. Dikiş bahane İrem'le olmak şahane. İstanbul'a transfer etsek seni olmaz mı : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz sponsorları ayarlayın, ben İstanbul'a gider gelirim :D

      Sil
  39. Çok istiyorum katılmayı, lütfen akşam yada hafta sonu dersleri de olsun, çalışıyorum diye hiçbir kursa katılamıyorum, lütfeeeeeeeeeeeeeeen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Akşam kursu için yeterince talep olursa sınıf açabilirler. Benim elimde değil ne yazık ki. Siz başvurunuzu yapın. Belli olmaz, belki bu yaz sizinle de çalışma imkanımız olur.

      Sil
  40. Evet, evet... Lütfen haftasonu kursları da olsunn.. Ya da akşamları... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapın başvuruyu. Talebe göre yine açacaklar.

      Sil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.