"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

EN GÜZEL KIRMIZI EN GÜZEL BEYAZ - 2014

08 Ekim 2014
Eveeet... İşte kırmızı ay sonunda geldi! Bayram tatili dolayısıyla geç duyurmayı tercih ettiğim şahane etkinliğimizi bu sene de yapmaya hazır mısınız? 



Bilmeyenlere kısa bir tanıtım yapayım:


Bundan 3 sene önce Türkiye Cumhuriyeti Gariplikler Tarihine yeni bir not düşülmüş ve Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü etkinlikleri yurt genelinde 1-2 sıkıcı protokol organizasyonu dışında iptal edilmiş ve hatta bazı yerlerde yasaklanmış idi. 

Kendi içinde gerzekçe, Cumhuriyet tarihi içinde minik bir çakıl taşı olan bu duruma duyduğum üzüntüyü yapıcı bir olaya dönüştürmek için ne yapabilirim diye düşünürken, aklıma güzel bir fikir geldi! 

"Madem bu tarih bu kadar önemli ve özel, neden onu ruhuna uygun şekilde kutlamak yerine protokol kutlamalarına mahkum bırakayım? Madem bu sitedeki işimiz kendi giysilerimizi severek kendimiz yapma üzerine, neden bu tarihi şahane bir kırmızı-beyaz giysiler etkinliğiyle kutlamayayım?" dedim ve harekete geçtim. 

Türkiye'de Cumhuriyetini bu kadar sevgiyle kutlayacak tek insan kalsam bile bunu yapmaya karar verdim. Bir de baktım, zaten tek değilmişim ;-) Her sene daha fazla kişi birbirinden güzel el emekleriyle etkinliğe katılım gösterdi. Bu sene de 3. kez böyle bir etkinliği kutlama zevkine ereceğiz umarım. 





ETKİNLİK KURALLARI:
Etkinlik kuralları basit. 

  • Bu ay içinde yapacağınız her türlü kırmız / beyaz giysi, takı, obje vb.yi bana 28 Ekim gününe kadar göndermeniz. 
  • Sadece bu etkinlikte kullanılmak üzere güzel bir internet uygulaması yükleyeceğim ve etkinliğe 1 hafta kala açacağım yeni sayfaya kendi resim ve varsa linklerinizi doğrudan ekleyebileceksiniz. 
  • Daha önce yaptığımız etkinliklerde olduğu gibi, ben de bu ay süresince sizlere ilham vermesi için beğendiğim tasarımların fotoğraflarını facebook ve twitter sayfaları üzerinden paylaşacağım. 
  • Arzu edenler yazının başında kullanmış olduğum ikonu kopyalayıp kendi sitelerinde / facebook vb sayfalarında duyurarak etkinliğe daha fazla kişinin katılmasına yardımcı olabilir. Ben bu etkinliğe sessiz sedasız katılmak istiyorum derseniz de herhangi bir paylaşım yapmak zorunda değilsiniz. Çalışmanız ve varsa linkiniz 29 Ekim günü diğer çalışmalarla birlikte otomatik olarak paylaşılacaktır. 
Hadi bakalım. Oyunlar başlasın! :D





47 yorum

  1. Harikasınız.. Etkinliğinizi takip ediyordum umarım bu yıl katılma fırsatım olur..
    Sizden aldığım ilham ile öncelikle bir dikiş makinesi ve bir overlok aldım.. Aldığımdan beri yaşadığımız platonik aşk umarım bu vesile ile gerçeğe dönüşür.. :))

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 13 yaşın üstündeki platonik aşklar çok sıkıcıdır. Bence karşı taraftan bir adım gelmesini beklemeden siz ilk adımı atmalısınız :D
      Bu etkinlikte yeni şeyler bekliyoruz o halde ;)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. en heyecanlı katılımcı şimdiden belli oldu :D
      Gene yakacaksın ortalığı sanırsam...

      Sil
  3. Bu yıl bende Katılıyorum :)) sevgiler:()

    YanıtlaSil
  4. Geçen sene katılamamıştım bu sene ben de istiyorum kısmet bakalım :))

    YanıtlaSil
  5. İrem bu sene acaba kırmızı beyaz etkinliği yapmayacak mı diye düşünüyordum. Nihayet geç olsun da güç olmasın diyelim. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa yapmaz olur muyum?! Sadece bayram gibi tatillerde internet okunma oranları çok düşüyor. O yüzden bayramın geçmesini bekledim :) sevgiler!

      Sil
  6. Bende bu yazıyı bekliyordum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindim :) bu sene de harika çalışmalarını bekliyoruz o halde ;)

      Sil
  7. Geçen yıl aceminin de acemisi olduğum için katılmamıştım.Ama bu yıl bende varım :) İddialı değilim ama dikeceğim bir şeyler :) Ne de olsa bu sene sadece acemiyim :)

    YanıtlaSil
  8. Geçen yıl nedense duymamışım. Bu yıl bende varım o zaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ne güzel olur! Ne kadar kalabalık, o kadar iyi :D

      Sil
  9. Uzun süre ara verdim... yeniden başlamam için bir vesile olur ümidiyle bu anlamlı etkinliğe katılacağımı "tahmin" ediyorum "İrem"ciğim... :))))

    YanıtlaSil
  10. Harika bir etkinlik kesinlikle katılmak isterim ama teknoloji özürlü olduğum için duyuru olayına pek katkıda bulunamazlar kusura bakmayın lütfen takipteyim 😉😉6😉😉😉😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika! Siz özenle bir kırmızılı giysi hazırlayın, vakitlice gönderin. Duyuru işini dert etmeyin ;)

      Sil
  11. anaaaa etkinlik varmış yaaa :) ))) geçen sene bu etkinlik için başladığım peplum bluzu bu sene bitireyim artık dimi ;)))) #bensizetkinlikmiolur peehhhh

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hakikaten de Hande #sensizetkinlikmiolur ! bekliyoruz :D

      Sil
  12. Tabii ki bu yıl da katılacağım! Ay ne yapsam acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki bu yıl da harika bir şey yapıp ağzımızı açık bırakacaksın Shelby'ciğim! :) sosyal medya sayfalarında süper tasarımlar paylaşıyorum. benim de her paylaşımda fikrim değişiyor ne yapacağımla ilgili :D

      Sil
  13. Katılıyorum diycem ama ne zaman bir etkinlik için atlasam hep bi şeyler ters gidiyor ve yapamiyorum ;D insallah diyelim.Katilamasam da açacağınız yeni sayfaya beni de dahil edersiniz umarım :) takip etmek isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ne yazık ki bu tür etkinliklerin tek sorunu işleri verilen zamanda tamamlayamama oluyor. Etkinlik bittikten sonra bir sürü fotoğraf gönderen oluyor bana da. Bu seferki etkinliğe özel vakitlice gönderebilirsiniz umarım :D Yeni bir site açmayacağım bu site üzerinden yeni bir yazı çıkacağım.

      Sil
  14. Merhaba, bende katılmayı çok isterim ama ya yetiştiremezsem diye endişeliyim. Bu katılımın belli bi tarihi yoksa bende denemek isterim ve yetiştirebilirsem sizlerle paylaşmak isterim. (Çokda güzel kırmızı likralı bir kumaşım varken :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarihimiz 29 Ekim! :D
      Özenle yaptığımız her cici ürünü 29 ekim'de sergileyeceğiz. Umarım vakitlice başlar ve 29 Ekim'de çok şenlikli bir etkinlik olmasına katkı sağlarsınız :)
      sevgiler!

      Sil
  15. Günaydın,29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ruhunu daha daha coşku ile kutlamak için ben de diktiklerimle katılıyorumm :)

    YanıtlaSil
  16. Kusura bakmazsanız ben de,sabırsızlıkla takip edicem.imrenerek..,,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaa... küçücük bir elişiyle de olsa katılmak istemez miydiniz? :/

      Sil
  17. 29 ekim doğum günüm kırmızı 80indede vazgeçmeyeceğm renk bende varım tabiki umarım yani bi aksilik çıkmazsa =)
    diğer ikisine katılamadım ama bu kez uygun kumaşım ve vaktim var kaçırmayayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo çifte kutlama!
      Bu kez kesin olarak vaktinde bekliyorum çalışmalarınızı o halde :D

      Sil
  18. merhaba, geçen yıl sessiz sessiz takip ettim bu yıl ben de katılmak istiyorum :)))
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oooo lütfen lütfennn :)))
      çalışmanızı vakitlice gönderin yeter ;) her zaman son gönderim tarihine yetiştirmek sorun oluyor yeni katılımcılarda. merakla bekliyorum :D

      Sil
  19. Ne güzel düşünmüşsünüz, her şey yolunda giderse ben de katılacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eveeettt. ne kadar kalabalık o kadar şenlikli oluyor.
      bekliyorum :D

      Sil
  20. Makinemi aldığımdan beri ekim gelsin de İrem Hanım'ın "EN GÜZEL KIRMIZI EN GÜZEL BEYAZ" etkinliği başlasın diye bekliyordum. Kesinlikle, Cumhuriyet Bayramımızı dikiş aşkı birliğimizle birlikte kutlayalım! Tasarımlar, kumaşlar, makaslar, makineler hazırlansın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy ne güzel bir haber bu! harika bir etkinlik olacak desenize! :D

      Sil
  21. Tebrik ederim ne anlamlı bir etkinlik. Ben de katılmayı çok istiyorum hatta hazırlıklara başladım bile. Bir anne-kız konsepti ile bu etkinlikte yer almak istiyorum. aynı başlıkla blogumda duyuruyorum. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo harikasınız! Sonuçların çok güzel çıkacağına eminim :D

      Sil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.