"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

KIRMIZI TASARIMLAR, İLHAM VERİCİ FİKİRLER

20 Ekim 2014
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için kırmızı kıyafet hazırlıklarında ilerleme kaydeden var mı?


Açıkçası ben daha karar verebilmiş değilim :/ Duyuruyu yayınladığım tarihten bu yana KendinDik.Com'un facebook, twitter ve pinterest sayfalarında birçok model paylaştım. Her paylaştığımda da "evet, mutlaka bunu yapmalıyım!" diye fikir değiştirdim :) 

Yapacağım çalışmayı herkesin takip edebilmesi için adım adım fotoğraflamayı düşünüyorum. Bu nedenle, isteyenlerin kolayca takip edebilmesi için Ekim 2014 Burda sayısını almalarını tavsiye edeceğim. Daha sonra adım adım dikiş etkinliği için güzel bir kaynak olur ellerinde. 

Sitenin sosyal medya hesaplarını takip etmeyenler için ise son 1 haftadır paylaştığım güzel tasarımların bazılarını buradan yayınlayayım dedim. Etkinlik hakkında bilgisi olmayanlar şu adresi ziyaret edebilir: En Güzel Kırmızı, En Güzel Beyaz - 2014
 Az zaman kaldı... Elinizi çabuk tutun ;-)
kırmızı palto




kırmızı pantolon

kırmızı etek


kırmızı pantolon


kırmızı etek




kırmızı takım


21 yorum

  1. Ben biçtim bir parça ama ikincide kararsızım hala. Gerçi bugün paylaştıklarından biri harika bir fikir verdi ama... Bakalım neler çıkacak ortaya, çok heyecanlıyım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes son dakikada yetiştiremedim diye caymaz ise süper şeyler olacak gibi geliyor bana :D

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Uzaktan beğenip laf atmak olmaz sevgili Pembe Kreasyon. Minik bir aksesuar da olsa, katılımınızı bekliyoruz :D

      Sil
  3. Ben de sadece ben karar veremedim henüz sanıyordum! Hepi topu 8 gün kalmış, aklımda henüz seçenek bile yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi siz 8 gün deyince, organizasyonu düzenleyen kişi olarak, daha hala hiçbirşey yapmamış olduğumu düşününce içime oturdu şimdi!

      Sil
    2. Öyleyse bardağın dolu tarafına bakalım: ohoooo daha 8 gün var, bizim gibi becerikli terziler 8 günde neler çıkarır :)

      Sil
    3. Bardağın dolu tarafı! En sevdiğim yaklaşım :D

      Sil
  4. ben elbiseyi hazırladım ama süslemeleri kaldı. bu hafta süslemeleride bitirip size yollucam fotoları inşallah. hatta yetiştirebilirsem kendimede dikmek istiyorum ama, kısmet artık. En azından birini bitirimde önce :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Durun daha göndermeyin. Çok güzel bir applikasyon yükleyeceğim siteye linklerinizi göndermeniz için. Doğrudan kendi sitenize linki de ekleyebileceksiniz ;)

      Sil
  5. Etkinliğin ilk duyurusunu yaptığın günden beri kararlı bir şekilde hedef belirledim, dikmeye başladım, 1 parçayı da bitirdim sevgili sensei :) 2. parça mı? 2. parça ile hafta sonu pek anlaşamadık, küstük birbirimize, ama barışacağız başka yolu yok. Yepyeni blogumun ilk detaylı dikiş yazılarında da bu parçaları anlatacağım. Eee, ne de olsa boynumuzun borcu, az okumadık Öğren Çekirge yazılarını :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harikasın Gizli Dikiş! Bu arada nickname de harika olmuş ;)

      Sil
  6. Merhabaa,ben dün çekim ekibimle (öhö öhö çok mu havalı oldu) özel mekanlar belirleyip fotoğraf çekimlerini yaptım,sonra da bakıp bakıp ayy çok güzel olmuşlar dedim durdum :) Çok eğlendik bu arada,tabii benim bu fotoğraf işim yüzünden az kalsın çocuğun otobüsünü kaçıracaktık :) Not: Çekim ekibi iki oğlumdan oluşuyor
    Not :Fotoğrafları nasıl göndereceğim . Sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy harikasınız! Ah ben daha neyi dikeceğime bile karar veremedim :/
      Çok merak ettim çalışmanızı :D
      Siteye güzel bir uygulama yükleyeceğim. Tüm çalışmaları doğrudan yükleyebileceksiniz. Bu hafta içinde onunla ilgili ayrı bir yazı çıkacak. Merak etmeyin ;)
      sevgiler!

      Sil
    2. Hahahaha ser verip sır vermiyoruz :) :) oooo siz ünlü tasarımcılardan çalışıyorsunuz nasıl olsa,merakla bekliyorum :)

      Sil
  7. Dikenlere kolay gelsin, koşa koşa geldim üzerlerinize çabuk bitsin diye :))) Kırmızılar, ah o kırmızılarrrrrrrr harikalar ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ah ah ne güzel olurdu! hemen bitiriverir, acaba yetiştirebilecek miyim endişesine kapılmazdım kendi adıma :D

      Sil
  8. Ekim Burda'yı 1-2 model hariç pek sevemedim, bakalım hangi model dikilmeye başlanacak merakla bekliyorum.. (özel tasarım olması ihtimali kaç :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özel tasarım ihtimali pek görünmüyor ufukta şimdilik ;) kırmızı kumaşla iyice göze çarpan bir model olur ki o kadar assolist kıvamında ortalıkta gezmek pek huyum değil :)
      ama kesin olarak dikilecekler arasında yerini aldı ilerleyen zamanda.

      Sil
  9. Kırmızı ben burdayım diyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seneye yapacağımız etkinliğe bekleriz o halde! ;)

      Sil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.