"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

CREAZİON DERGİSİ ÇEKİLİŞİ TAMAMLANDI!

26 Aralık 2014
kendin dik çekiliş sonuçları
Önceki yazıda duyurduğum üzere, bu ay KendinDik.Com yazarı, çizeri, dikeri, modeli olarak arz-ı endam ettiğim Creazion Dergisi 18. sayısının çekilişi biraz gecikmeli de olsa tamamlandı!  İş yoğunluğum dolayısıyla birkaç gün gecikmeli yapabildiğim çekiliş, yazıda belirtilen katılım şartılarına uygun kayıt yaptıranlar arasında gerçekleştirildi. 

İşte sonuçlar:
1- BaharYorgun
2- Nrc Kacar 

Yedekler:
1- NeslihanEryuksel
2- Demeter


İsmini yazdırmış olup da adı listede bulunmayan sevgili okurlar için, başvuru koşullarına uygun kayıt yaptırmadığınızı ve diğer başvuru sahiplerine haksızlık olmaması açısından sizi liste dışı bırakmak zorunda kaldığımı üzülerek belirtmek isterim. 

Bundan sonraki çekilişlerde şansınızın daha bol olması dileğiyle, hepinize çok teşekkür ediyorum :D

Çekilişi kazananlara birazdan email atacağım! 

Dergiyi almış olanlarla da son elbise modelini hep birlikte dikmek isteyenler olursa, yeni bir dikiş etkinliği yapabiliriz yılbaşı tatili arasında ;-) 
Ne dersiniz? 

15 yorum

  1. Hadi geçmiş olsun o zaman bize :) Artık önümüzdeki çekilişlere bakacağız :)

    YanıtlaSil
  2. Aa banami cıktı ;o inanamiyorum ilk defa bir cekilise katildm ondada bana cikti oylemi:/ cok sevindm tesekkur ederim :)) ne yapmam gerekiyo simdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))
      Yeni yılda tüm şansınız böyle bol olsun!
      Kayıt sırasında yazmış olduğunuz email adresine mesaj attım. O mesaja yanıt olarak bana açık adresinizi yazarsanız, dergiyi hemen postaya verebilirim.

      Sil
    2. Yanıt gönderdim umarım gelmistir:/

      Sil
  3. ay ayıldım bayıldım buralarda sevinçten :) evet evet etkinliğe ben varım :) çok sağol iremmmmmmmm

    YanıtlaSil
  4. O elbisenin nasıl dikildiğini hani resimle anlatacaktınız bize öğretmenim belinin birleşimini anlıyamadım rica etsem bende etkinliğe Katılmak isterim o zaman
    IMZA: acemi çekirgen:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar çooook yoğun bir iş tempom var. Bir dikiş etkinliğini hakkıyla organize edebilir miyim inanın bilmiyorum. ama sözüm söz. etkinlik organize edemesem de kendi yaptığım kadarını anlatacağım birkaç yazı ile.
      sevgiler!

      Sil
  5. Katıldığım bir çekilişte, ilk kez yedek de olsa kazanmış olarak adımı görmek beni çok mutlu etti. Çekilişi ve dolayısıyla dergiyi kazanan arkadaşları kutlarım. Umarım şansınız hep böyle bol olur. İrem hanımcım yaşattığınız heyecan için ayrıca teşekkürler, kucak dolusu sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni yılda umarım şansınız daha da bol olur :)
      sevgiler!

      Sil
  6. İremcim selam....
    Malum bebekten dolayı çok uzak kaldım buralardan. Geçen hafta Creazion dergisi aldım tamamen tesadüf eseri ve içinde seni görünce nasıl gurur duydum. Eşime gösterip bak bu benim arkadaşım dedim.
    Canım başarıların sonsuz olur umarım.
    Her şeyin en güzeline layıksın:)
    Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gülay, ne iyi ettin de selam bıraktın! Öyle yoğun ve sevimsiz bir iş tempom var ki şu son birkaç aydır kimselere uğrayıp yazı okuyamıyorum. kendi yazılarımı bile zar zor güncelliyorum.
      sana da bebişine de kucak dolusu sevgiler! iyi ki varsın!

      Sil
  7. biçki yarışmalarında haberdar edermisiniz

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.