"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

DÜŞÜNDÜĞÜNDEN DAHA GÜZELSİN

12 Ocak 2014

GÜNAYDIN!

Hiç düşündünüz mü:

Kendimizi bizi hiç görmemiş birine nasıl anlatırız? 

Gözlerimizi, kirpiklerimizi, yeni çıkmaya başlayan ya da epeydir hayatı bizimle paylaşan kırışıklıklarımızı? 

Peki ya nasıl bakarız başkalarına? 

Yoksa her zaman aynaya baktığımız gibi midir bakışlarımız?

Yine sizlerle paylaşmak isteyeceğim bir reklam filmine rastgeldim. Bunun da aralarda yayınladığım mutluluk bir seçimdir etiketine uygun bir video olduğuna karar verdim. Video altyazılı. Lütfen başından sonuna iyice izleyin ve ne düşündüğünüzü paylaşın ;) 

13 yorum

  1. Simdi efendim oncelikle gunaydin. Sabah sabah bu video iyi geldi. Su bir gercek ki, bir kadina bunu benimsetmek zor arkadasim. Kadinlar elestirir. Elestirdikce de guzellestirir. Yapimiz, yaradilisimiz bu. Evet guzelim, ustelik cok guzelim ama ayna karsisina gectigimde illa ki yanlisi, eksigi ariyor gozum.Belki de kusurlarimi bilmek guzellestiriyor. Mesele gercekcilikle de alakali olabilir.Kadinlar daha gercekci bana kalirsa.
    Hangi erkek tras olduktan sonra kendini aslan parcasi zannetmez? Kendini kendine iltifat eden gozlerle suzmez? Varip baksan, aslan olmak bir tarafa asalak bir bitten farki yoktur! Ama hala begenir kendini..Yine de bu ozguveni erkeklere kazandiranin kadinlar oldugunu, erkek analarinin cok dikkatli olmalari gerektigini dusunuyorum. Massallah bizim ulkemizde "pipi" neredeyse koparilip, bazi annelerin boynuna asilacak!Madalya diye de tasiyacaklar o kadar yani...
    Diger taraftan hayata pozitif bakmak, bardagin dolu yarisini gormek, maddi- manevi doyum noktasinda olmak insanin kendine bakisini degistiren etmenler.Mesela regli donemimde bana beni sorsaniz valla taniyamazsiniz beni! ;P oy oy oy

    YanıtlaSil
  2. Miray SAHBAZ12 Ocak 2014 19:27

    Müthiş bir anlatım olmuş ve gerçek...Herşeyin kötü yanlarını görülüyor.Halbuki yaratılan herşey o kadar güzel, o kadar mükemmel ki!!! Görmeyi öğrenmemiz gerekiyor!!!

    YanıtlaSil
  3. Mehrinaz bagatur12 Ocak 2014 20:02

    Birazda cekingenlik ya da alcak gonulluluk yok mu? Ben cikip gozlerim soyle guzel, burnum soyle sekilli, dudaklarim soyle dolgun,kaslarim yay gibi demezdim.. Ama bana oylesin diyorlar... He he he, demiyorlar.. saka..

    YanıtlaSil
  4. gülay Cansever12 Ocak 2014 20:40

    Çok güzel bir videoydu . Gerçekten hep kedimize kusur bulur ve başkalarını daha çok beğeniriz. Çok güzeldi ya ..Hala etkisindeyim sanırım :)
    Artık kendime daha az kusur bulacağım sanırım.
    Yalnız nasıl bir fark bu.
    Bir insanın kendini nasıl gördüğü ile başkasının nasıl gördüğü..
    Neyse çok konuşmadan teşekkürler diyelim :)

    YanıtlaSil
  5. Daha güzel anlatamazdım! Kesinlikle haklısın :)

    YanıtlaSil
  6. :)))
    ne kadar insan varsa o kadar da "gerçek" var kuşkusuz. ben zaman zaman kendimize haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. kendime daha fazla sevgiyle bakmaya başladığım anda başkalarına da bakışlarım değişiyor gibi geliyor bana.

    YanıtlaSil
  7. Bilmem ki... Alçak gönüllülük adına kendi değerimizi de kendimize hak ettiğimiz kadar vermediğimiz anlar çokmuş gibi geliyor çoğumuz için. Kendimizi bir bebeği sever gibi fazla hesap kitap yapmadan sevmenin bir adımı da bu olabilir mi sizce? ;)

    YanıtlaSil
  8. çok sevdiğim bir video bu, yeniden hatırlamak güzel oldu...

    YanıtlaSil
  9. ay harika bi video bu:) yalnız bu işte günden güne değişiyo(kişinin kendini algılayışı) mesela ben 30 yaşındayım,25 yaşımdaki halimden daha güzelim bence -regl dönemlerim hariç:)- kendimizi algılayışımız kesinlikle ruh halimizle ilgili..paylaştığın için teşekkürleeeer iroşçuğum:)

    YanıtlaSil
  10. Mehrinaz bagatur13 Ocak 2014 18:08

    Ustad, haklisiniz. Denemekte yarar var.

    YanıtlaSil
  11. rica ederim :) ben de izler izlemez hemen paylaşmalıyım burada diye düşünmüştüm. kesinlikle haklısın. herşey güzelliği gören gözde bitiyor bence de ;)

    YanıtlaSil
  12. Zamanla kendimizi hırpalamaya fazla alışıyoruz galiba. Mesela benim 5 yaşındaki yercüceme sevdiği işleri sorsan zaten çok iyi yapıyorum diyor. Kendini başkasıyla kıyaslamayı bilmeden, sadece sevme ve keyifli vakit geçirme kısmıyla ilgileniyor. Biz biraz bunları unutuyoruz sanırım yolda ilerlerken.
    Ayrıca, ben teşekkür ederim yorumun için :)

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.