"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

HEYECANLI ÇEKİRGELERİZ BİZ :)

06 Nisan 2014

HARİKASINIZ HEPİNİZ!

Bir ay önceki kısa bir gaz yazısıyla aşka gelen dikiş severler olarak, tek bir bluz kalıbı kullanarak bakalım neler üretebiliriz diye çalışmalar yaptık. Amacımız, basit bir kalıpla neler yapabileceğimizi görmek ve birbirimize ilham vermekti. Kendi adıma, bana ulaşan resimlere hayretler içinde baktığımı söylemeliyim. Katılımı çok yüksek olan bu etkinlik için hepinize çok teşekkür ederim. 

Bu kadar farklı tasarımın sadece Burda Dergisi 12 / 2012 sayısında yer alan 119 no.lu kalıptan türediğine kim inanır?! 
İşte kullandığımız bluz kalıbı buydu:

İşteeee sonuçlarrrrr: :)))


Önce kendimden başlayacağım. 


5 farklı tasarım yaptım. Kurukafalı bluzu yayınlamıştım zaten. Diğerlerini de o gün rüzgar nereden eserse öyle yaptım :) Birinde önden katlı peter pan yaka yaptım; birinde öne nervür ve metal düğmeler ekledim; birini iki renk elbise yaptım; birinde ise ön ve kollarda origamik katlamalarla asimetrik bir bluz yapıverdim. Her birini daha sonra uzun uzun anlatır, merak edenleri ısrarlarımla bayıltırım. Ama şimdi sırada diğer harika çalışmalar var ;)

Sevgili Feyzan birbiriyle uyumlu iki renk kullanarak bluza bambaşka bir hava katmış. Kollarda kullandığı kumaşla bir de yakada fular havası vermiş. Bluzun görüntüsü tamamen değişmiş. Bayıldım! :)



Berrin'in Dikişleri blogunun yazarı sevgili Berrin 3 farklı çalışma yapmış. Cepli elbise modelleri favorim! Yaz için harika fikirler veriyor. Kısa modeli de tamamen değiştirmiş. Detayları Berrin'in blogundan incelemelisiniz mutlaka :)

Gelelim bugüne kadarki etkinlikleri sessiz ve derinden izleyen katılımcılarımızdan Birsen'e. Kendisinden ilk kez bir ses alıyoruz ama aldığımız ses şahane! Bu gerçekten de aynı kalıp mı sevgili Berrin? ;) İki bluz da su gibi olmuş. 


Diktikleri ve kendisi çok keyifli olup da, çoğu dikiş blogu yazarı gibi fotoğraf çektirme işleminden muzdarip Aycan'da sıra :) Sevgili Aycan 2 farklı çalışma yapmış. Birinin yakasını önden açmış. Sizi bilmem ama ben sol altta bluzun sırt kısmın fotoğraflanması performansına bittim :D Bu arada seçtiğin kumaşlar da harika sevgili Aycan. Aycan'ın çalışmasının detaylarını blogundan inceleyebilirsiniz: Aycan'ın Atölyesi 


Bu daha bebek çekirge! Bu gördüğünüz ilk bluz denemesi. İlk diktiği şeyleri hala kimler saklıyor aranızda? ;)Sevgili Güneş, etkinliğimizle birlikte ilk kez diktiği bluzunu bizimle paylaşmak istemiş. Devamını da bekliyoruz :)

Sevgili Antigone her zamanki gibi hem kumaş seçimiyle hem de ışıl ışıl fotoğraflarıyla içimizi açtı! :) Bluza arkadan düğmeler eklemiş. Benim de aklımdaydı benzer bir model. Yapılmışını görmek harika oldu. Harikasın sevgili Antigone :) Çalışmasının detayları byAntigone sayfasında sizleri bekliyor. 

Sevgili Neslihan da etkinlikte döktürenler arasında! Kırmızı tuniğe cepler eklenmiş; ön yaka açılmış. Ama beni bitiren ikinci çalışmasındaki zincir detayları oldu! O ne şekerim öyle! Nasıl da farklı durmuş o omuz detayları! Tez zamanda araklanacak bir fikir :)) Dikmece diktirmece diyorsanız, bu yazıdan sonra Neslihan'ın bloguna uçunuz. 

Yine ilk kez bir etkinlikte ses veren okurlarımızdan nefis yorumlar :) Sevgili Burcu E. ilk bluzu biraz küçük kesince, görümceye kısmet olmuş (tanıdık bir hikaye diyenler parmak kaldırsın...). Sonra gitmiş kendisine bir tane daha çiçekli kumaş bulmuş ve harika bir bluz sahibi olmuş :) Burcu'nun modellik konusundaki başarısının çiçekli bluzunu gölgede bırakma pahasına bu güzel iki çalışmayı sunmaktan büyük keyif duyuyorum :D Teşekkürler Burcu!

Sırada bir diğer taze blog yazarlarımızdan Sevgili Cihan var. Cihan'ın "kızlı erkekli" çalışması her türlü polemik riskine rağmen enfes görünüyor! Yaka ve kollardaki uyumlu renkte biye detayı da gözden kaçmıyor :) Cihan'ın çalışmasına ilişkin detaylar için onun dünyasına ışınlanmanız gerekiyor. 

Bir diğer heyecanlı çekirgemiz de sevgili Enise Ç. Yarım kollu beyaz bluzun arkasına düğme yerine fiyonk attırmış. Enise bu fotoğrafları bana gönderip de benim aldığımdan emin olduktan sonra şöyle bir mesaj atmış: "... tamam o zaman ben artık YDS'ye gidebilirim artık..." Dikiş aşkı işte böyle birşey! Harikasın Enise! Çok teşekkürler :) Umarım sınavın da bu bluz çalışman gibi pırıl pırıl geçmiştir! 

Benim aklıma hiç böyle bir detay yapmak gelmezdi! Hobbylist İlknur düz beyaz bluzun kollarına kontrast renkten güpür geçirmiş. Ortaya bambaşka bir model çıkmış! Bizimle paylaştığın için çok teşekkürler Sevgili İlknur. Bluz detaylarını merak edenler İlknur'un bloguna uğramayı unutmasın ;) 

Sırada dünya şekeri bir katılımcımız daha var. Güzin'in pozlarına mı daha çok bayılayım yoksa zevkine mi bilemedim! Pozlar konusunda favorim İngiliz aristokratı edasıyla köpeği kucakta verdiği fotoğraf :) 
Bluz kalıbının canını çıkarmış! :) Sol alttaki modelde bluzu uzatıp kloş etek yapmış. Belini tünelle büzmüş. İngiliz soylusu fotoğrafındaki bluzu ise tamamen artık kumaşlardan ortaya çıkan bir güzellik. Kollar pazen, ön ve arka parçalar jarseymiş. Siyah kombindeki etek de kendi üretimi bir tül etek :)) Harikasın Sevgili Güzin! Aynen devam :)
Çıtı pıtılığıyla yanacıklarından öpüp kardeşim mi ilan edeyim, hasetimden çatlayıp çamur mu atayım mı bilemediğim bir diğer katılımcımız da Sevgili Yeşim. Harika bir deseni harika şekilde kullanmış. Utanmamış bir de nefis pozlar eşliğinde bana göndermiş. Gıcık şey :) Yeşim'in çalışmasının detaylarına kendi sitesinden ulaşabilirsiniz. 

İşte etkinliğin en çalışkan çekirgesi! Tam 6 tane bluz yapmış Sevgili Ferhan! Hepsi birbirinden farklı. Her birinde bambaşka detaylar var. Ne ara yaptı, nasıl tamamladı ben anlamadım:) Ferhan'ın çalışmalarının detaylarına, isteyen herkesin girebileceği bir kulüp olan Amatör Terziler Kulübünden ulaşabilirsiniz :) Teşekkürler Ferhan!


"Biz aynı kalıbı mı kullandık gerçekten?" dedirten bir diğer çalışma da Sevgili Kendine Moda'dan geliyor. Bu bluzu kolsuz yaparsan yazlık, dik yakalı yaparsan kışlık oluyormuş :) Benim hiç aklıma gelmezdi. 
Ama renk konusunda özel bir zaafım olduğu için, bu çalışmadaki favorim fuşya model. İlle de fuşya, fuşya da fuşya :)) Bu modeller bu kalıptan nasıl türedi diye merak içindeyseniz Kendine Moda'nın sitesine uygun adım marş!

Etkinlikteki bir diğer su gibi çalışma da Sevgili Türkan'dan geldi. Biri yarım kol, diğeri kolsuz iki çalışma yapmış ve bluzlarını harika bir kombinle tamamlamış. Yalnız ben o yeşil bluzun önündeki detayı merak ediyorum. Türkan Enğin, en kısa sürede bluz detaylarını bloguna ekleyecektir umarım ;)

Yine ortaya çıkan sonuca hayret ettiğim bir çalışma. Sevgili YKaplaner, bluz kalıbını öyle bir değiştirmiş ki, ortaya bambaşka bir bluz çıkmış! Önde düğmeler, robaya kontrast renkte biyeler derken nefis bir bluz çıkmış ortaya. Daha detaylı bilgileri heyecanla blogunda görmeyi umuyoruz ;)  
Nefis bir kumaşa nefis bir dokunuş Sevgili Nurdan'dan gelmiş. Fotoğrafı üzerimdeyken çekemedim diye hayıflansa da, öyle güzel bir kumaş seçmiş ki, bakarken içim açıldı :) Çok teşekkürler Sevgili Nurdan! Bundan sonra her etkinliğe bekliyoruz :D

HobbyisMyWorld'den Sevgili Ayşe de döktürenler arasında. Bizim basit bluz kalıbı buna da mı dönüştü diyeceğiniz 2 bambaşka model var karşımızda! Bana göre yaz için harika bir maxi dress üretmiş. Harika kumaş seçimi ancak bu modelde bu kadar güzel sergilenebilirdi. 2. modeli ise nasıl yaptığını hala anlamış değilim :) Hobbyismyworld sitesi okunacaklar arasına alındı bile :D
 

Dünkü son gönderi tarihine sadık kalan katılımcılar arasında elimize ulaşan son çalışma, piyasalara bomba gibi düşecek bir bluz! :) Sevgili Shelby benimle aynı kalıbı kullanıp da o su akıntısı efekti sağ kola nasıl verdi? Bu iş nasıl oldu ben anlamadım. Hani sağ yandaki kahverengi kalpli bluz için de birşeyler söylemek gerekecek ama şu mint bluz öyle dikkat çekici ki! Ben sizin adınıza Shelby'nin yakasına yapışacağım tez zamanda blogunda bu bluzun detaylarını yayınlaması için. Merak etmeyin :))

Heyecanlı çekirgelerimiz bunlarla sınırlı değildi tabii. Bugün içinde de fotoğraf göndermek istediğini söyleyenler oldu. Yenileri geldikçe yazının altına ekleme yapacağım. Sonra da her bluzun fotoğrafının olduğu bir kolajı paylaşırım sosyal medya üzerinde. 

Harika bir etkinlik oldu! Katılan - izleyen herkese çok teşekkür ederim. Hepinize kucak dolusu sevgiler :))



112 yorum

  1. wuhuuu , tam moda dergisi tadında olmuş bravo kızlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle olmuş di mi gerçekten de? :) Ne zaman seni de aramızda göreceğiz bir etkinlikte Yasemincim ? ;-)))

      Sil
    2. şu sıralar biraz zor gibi tatlım ama bende çok isterim tabi :)

      Sil
  2. biz teşekkür ederiz İrem Hanım, böyle güzel bir etkinlikte yer almak çok hoştu ayrıca grçekten ne kadar değişik ve hayal edemeyeceğim güzellikte modeller çıkmış değil mi? Çok hoş olmuş, katılan herkesin ve sizin ellerinize, emeğinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  3. Aman Allah ım,harika mıyız neyiz?:)))Walla 10 numara etkinlik oldu sevgili İrem.Çok eğlendim şahsen.Ellerinize,emeğinize sağlık.Sonraki etkinliklerde görüşmek üzereee..::))

    YanıtlaSil
  4. hepsi birbirinden güzeller valla, hepsini kıskandım :( ben diktiğimi fotoğraflayıp gönderemedim ama iyiki gönderememişim dedim yani, ben biraz hızlı dik hemen bitir mantığında olduğum için hiçbirinin yanından bile geçemem :( süpersiniz kızlar, hepsinin ayrıntılarını istiyorum valla ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa olur mu öyle? etkinliğin amacına aykırı bir kere! birbirimize ilham verelim diye paylaşıyoruz yaptıklarımızı. gönder hemen. ekleyeceğim alta :)

      Sil
  5. Gerçekten çok renkli ve eğlenceli bir etkinlik olmuş. Seninde ellerine sunumuna sağlık :)))

    YanıtlaSil
  6. Tabi bakıp bakıp yorum yapasım geliyor..Sizin bluzlerdeki detaylar göz kamaştırıcı.Acayip ilham veren çalışmalar var.Bayıldım..

    YanıtlaSil
  7. Hepsi bir araya geldiğinde yayacağımiz enerjiyi görmek için sabırsızlaniyordum. Herkese teşekkürler. En çokta size teşekkür ediyorum Irem Hanım💙💛💜

    YanıtlaSil
  8. Hepsi harika birbirinden şık olmuş ne marifetlisiniz maşallah katılan herkesi tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilerleyen etkinliklerde sizi de aramızda görmek isteriz sevgili Ebru! öyle saha kenarından tezahuratla olmaz sürekli :))

      Sil
  9. Bayanlar harikasiniz. Dun markette burda ya goz attim. Bir minik kiz elbisesi gordum. Aksamdan beri aklimda. Galiba disime gore buldum kendisini :). Allahim bana da boyle guzel etkinliklerde yer almayi.nasip.etsin. Keyifle takdir ediyorum hepinizi ve imrenerek ozentiyle takip ediyorum. Elinize emeginize saglik. İrem hanimcim size yazacak guzellikte bir kelime bulamadim. Ancak mekemmek otesi kabiliyet ve liderlik ruhunuzla karisinca ortaya harikalar cikiyor diyebiliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben şahsen "mekemmek otesi kabiliyet" övgüsünü sevinçle taşırım :)))) gerisine ortak dikiş aşkı ve paylaşım heyecanı diyelim. diğer etkinliklerde sizin çalışmalarınızı da görmek dileğiyle ;-)

      Sil
  10. Valla İrem hanım katılamasaydım kıskançlıktan delirirdim. İyiki katılmışım. Çok ama çok teşekkür ederim bize böyle güzel bir etkinlik yaptığınız için..

    YanıtlaSil
  11. Ayyy cok.guzeller hepsiiii.ilk gizeme carpanlar irem hanimin elbisesi berrin hanimin bluzu ve hobbyismyworldun maksi elbisesi.bilgisayran girince detaylarini telden.goremedigim tum bluzleri yerinde inceleyecegim.iyice aska geldim valla bu ne yaa :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herkesin birkaç favorisi oldu galiba. teşekkürler tekrar :)

      Sil
  12. katılanları tebrik ederim. tek bir kalıptan onlarca model :)
    model bulamıyorum demesin kimse :)
    senin yorumlarını da es geçemeyeceğim.
    süpersin
    sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Gülay. Sen de süpersin!
      bir dahaki etkinliğe seni de aramızda görürüz umarım :D

      Sil
  13. Kaçan etkinliğin muhteşem yazısını yutkunarak okumak , Irem Hanım yorumlarınız harika ve ortaya çıkan sonuclarda cok keyifli , napalim bir dahakine kısmet :)

    YanıtlaSil
  14. Hepsi birer sanat eseri olmuş hanımlar.Etkinliğe katılan herkesin ellerine kollarına sağlık. Hepinizi takibe alacağım.İrem Hanım diktiklerinize ağzım açık bakıyorum ama özellikle elbisenizdeki renk uyumuna ba-yıl-dım.Ne diyeyim ben size ya harikasınız.Etkinlik davetlerinizi sık sık bekliyoruz.Herkese sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırada Çiğdem'in pantolon etkinliği var. Onda buluşacağız artık :D

      Sil
  15. hepsi başlı başına bir sanat eseri. Allahım bir gün bende böyle dikebilecek miyim acep? şimdilik sadece bir dikiş makınam var bakıştığım ve bir hevesle açtığım blogum.. sizlere bakarak ilham ve yetenek diledim kendime :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dikersiniz dikersiniz... ben nasıl başladıysam siz de başlarsınız ;)

      Sil
  16. irem hanııııım =) bu benim ılk etkinliğim ama çok zevk aldım bi daha bi dahaaa diyesim var.birde etek etkinliği yapsanızda harıka fikirler edinsek =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay yok daha bir süre. Hem dikişdersi pantolon etkinliği yapıyor. Vaktim olursa ondayım ben :)

      Sil
  17. Başta İrem hanım olmak üzere hepimizin ellerine sağlık. Cok başarılı işler çıkmış.Bu etkinliğe katılabildiğim için kendi adıma çok mutluyum benzer etkinliklerde buluşmak dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evetttt.. iyi ki katılmışsınız! ben de çok mutlu oldum katılmanıza :)

      Sil
  18. Hepinizin ellerine sağlık hepside çok farklı olmuş. Gerçekten aynı kalıpmı bunlar inanamadım.

    YanıtlaSil
  19. siz yeterki etkinlik yapın sizınlayım :) teşekkürler. ama ben yine sizin gömleklerinize bayıldım hepsi birbirinden güzel peterpan yakayı hemen anlatmanızı istiyorum lütfennn herşeyi bırakın onu anlatın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihihihiii... anlatacağım hepsini. dedim ya, bayıltacağım merak eden herkesi. 1 aydır sürekli dikiş diktim. şimdi işler yoğunlaşıyor. o yüzden eldekileri uzun uzun anlatmaktan başka çarem yok blogda :)

      Sil
    2. bekliyorum ozaman :)

      Sil
  20. hepsi birbirinden güzel..ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :))) bir sonraki etkinlikte sizi de bekleriz ;-)

      Sil
  21. İrem hanım tebrik ediyorum sizi süper bir etkinlik ben bu sefer izledim katılamadım ama birdahaki sefere katılmaya çalışacağım... :) süper bluzlar çıkmış katılanları da kutluyorum bu çalışmaları için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de katılan herkese hayretlerle baktım. bu seferki gerçekten çok neşeli oldu :D bir dahakine mutlaka diyelim o halde ;-)

      Sil
  22. Vay beeee! Neler çıkmış ortaya... Ben hala biyesini geçeceğim :( Herkesin emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi gönder gönder... daha ekleyeceklerim var. pes etmek yok :D

      Sil
  23. Ben güzel Modeller çıkacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası. Kendi modellerin detaylarını henüz yayınlayamadım ama en kısa zamanda inşallah yayınlayamadım. Yayında, yapımda ve motivasyonda emeği geçen herkese teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihihiii... TRT arı stüdyoları da size teşekkür eder! ;-)

      Sil
  24. hepiniz süpersiniz. ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  25. hepsine bayıldım çok güzeller herkesin eline sağlık çok özendim vallahi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özendiyseniz etkinlik amacına ulaşmış demektir ;-) hadi bakalım sizden de bekliyoruz yeni bluzlar :D

      Sil
  26. hanımlar, harikalar yaratmışsınız..ellerinize,emeğinize sağlık..:)

    YanıtlaSil
  27. bayıldım çok güzel bir etkinlik olmuş herkesin ellerine sağlık ...

    YanıtlaSil
  28. Harika bir anlatım ve harika bir etkinlik olmuş.. Gerçekten hepsi birbirinden güzel iyi ki de bende bu etkinliğe katılabildim.. İrem Hanım tekrar tekrar söylüyorum süpersiniz... benden önce size daha sonra tüm etkinliğe katılan katılamayan herkese kocaman sevgiler...yeni bir etkinlikte daha görüşmek dileğiyle :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler :) Şimdi Çiğdem'de pantolon dikeceğiz. bittim ben. yapamam yeni bir etkinlik bir süre daha :D

      Sil
  29. Hepsi harika
    Hasta olmasam banada dikme bahanesi olurdu
    Herkese sevgiler güle güle giyin

    YanıtlaSil
  30. İremcim etkinliğin müthiş oldu. Devamı gelsin dilerim. Katılımcılar da pek cevval çıktılar valla. Kızlar hepinizi kutluyorum. Başka etkinliklerde görüşmek ümidiyle, hepinizin ellerine sağlık, güle güle giyin. Ben ise tam bir tembel çekirge çıktım, katılamadım, ühüüüü...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gözlerimiz sizi aradı sevgili Nurten ;)) bir dahakine artık mutlaka bekliyoruz :D

      Sil
  31. Etkinlikte çok yaratıcı modeller çıkmış ortaya.
    Katılamadığıma üzüldüm :(
    Herkesin eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üzülmeyin. bir dahakine daha keyifle katılırsınız siz de :D
      sevgiler!

      Sil
  32. İrem Hanım herkese maşallah,tıkır tıkır dikmişsiniz.hepsi güzeldi.Bizlere de tasarım fikirleri verdiniz.herkese neşeli günler diliyorum...

    YanıtlaSil
  33. hepsi birbirinden güzel ,hangisini önce begenecegime şaşırdım :)kızlar güle güle kullanın ,süper oldu bu etkinlik İrem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hakikaten de süper oldu sonuçlar :) şimdi sıra senin pantolon etkinliğinde :D

      Sil
  34. 1 aydır bugünü bekliyordum .irem hanım çok tesekkürler.hepinizin emeğinize saglik.darısı çok dikmek isteyipte cesareti olmayanların başına.

    YanıtlaSil
  35. Kıskanarak baktım bütün modellere..Ama tatlı kıskançlık valla.. :D
    Bende çok istiyordum bu etkinliğe katılmayı ama malesef katılacak durumda değildim yetiştirmem gereken işim vardı dün bitti ancak :(
    Ama bidaha böyle bir etkinlik başlatırsanız ve yine denk gelmezse yoğunluğa seve seve atlıcam :))
    Herkesin ellerine emeğine sağlık nefis şeyler çıkmış ortaya ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne kadar çok katılım olursa o kadar eğlenceli oluyor zaten. bir dahakine bekliyoruz mutlaka :))

      Sil
  36. Ayy hangisini favorim seçsem bilemedim! Hepsi harika olmuş, bayıldım bu etkinliğe! En kısa zamanda ben de kendi blogumda detayları yayınlayacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yayınlamazsan iki elim yakanda zaten :)) merakla bekliyoruz :D

      Sil
  37. hepsi birbirinden güzel olmuş aynı kalıp olduğuna inanmak çok zor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. di mi ama?! hepsini tek tek denemek istiyorum :D

      Sil
  38. tembel çekirge ses veriyor... ne güzel şeyler çıkmış ortaya öyleeeee :)))) helal olsun kızlarr... verdiğim sözleri tutmaya çalışan bir çekirge olarak etkinliğe katılamadım ama bin pimanın itiraf ediyorummm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tembelsin tembel... :))) bir dahakine artık :D

      Sil
  39. bayıldım bayıldım, ne hoş şeyler tasarlanmış. herkesin eline sağlık. ayrıca bu etkinliği düzenleyen sevgili iremin de eline sağlık. feyzan bilgir gürpınar

    YanıtlaSil
  40. kaçırdım yaaa :((( yine yapalım yine yapalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikiş Dersi pantolon etkinliğine artık :) benden bir süre hayır gelmez :D

      Sil
  41. Oy oy oy bunlar ne güzel olmuş böyle, işte yaratıcı fikirleri fazla taşmış Türk kadınları.!! Bir kalıptan neler çıkarmışlar helal olsun kızlar hepinize ellerinize emeğinize sağlık...İremcim senide tebrik ederim böyle bir etkinliğin öncüsü olduğun için...Ne mutlu sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler :) katılımcılar harikaydı bana fazla iş düşmedi :D

      Sil
  42. vay be! çok süper olmuşlar.ben modacıyım diye ortaya çıkan nice tiplerden daha başarılılar.dikenlerin ve bu işe aracı olanın yani emeği geçen herkesin eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler :) diğer çalışmalara baktıkça yapası geliyor insanın...

      Sil
  43. ne harikalar çıkmış ortaya böyle, hepsine bayıldım! senin çalışkanlığını da kıskandım acık ;p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihihiiii... ben de senin kumaşını! ye yapsak acep? :/

      Sil
  44. Tüm modellere bayıldım. Etkinlik öyle yoğun bir zamanıma rastladı ki ne yazık ki katılamadım. Bir dahaki etkinliğe mutlaka ben de katılacağım. Herkesin ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler! bir dahakine bekliyoruz :D

      Sil
  45. Ya bende yaptim birseyler ama yetistiremedim herzamanki gibi buhun kolları halledip gonderirim :))))

    YanıtlaSil
  46. vaay süper olmuşlar, yaratıcı fikirler döktürmüş bayıldım. Ben tembel çekirge gene yemedi etkinliğe katılmak,zaten dergi de yoktu elimde(bahaneler bahaneler). şimdi bi elbise kestim onuda kalıbı kumaşa yanlış koyup kesmişim, eni boy boyu en oldu çok sinir oldum, dedim kalkayım da nete bakayım karşımda bunları görünce sinirim geçti sarksa da dikecem elbiseyi öyle, böyle hatalar yapmak için acemi de değilim ama oluyo işte.
    Hepinizinki ayrı güzel olmuş, güle güle giyin, hem artık takip edilecek daha fazla blog çıktı bizede

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bahaneler bahaneler.... :)))
      bir dahakine bekleriz :D

      Sil
  47. Harika çalışmalar olmuş hepsi. Emek veren herkesi tebrik ediyorum. Bir daha ki çalışmada ben de olmak isterim. Mutlu günler diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürlerrrr :)
      en kısa süredeki etkinlik DikişDersi'nin sitesindeki pantolon etkinliği. ona bekleriz :D

      Sil
  48. Ne çok dikiş bloğu varmış sayenizde çoğuna erişim sağlayacağım. Kaçırdığım için üzgünüm ama bir sonraki etkinliğe katılmayı çok isterim acemi bir dikiş öğrencisi olarak. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bu tür etkinlikler birbirimizi tanımak için de güzel bir fırsat oluyor.
      sevgiler :D

      Sil
  49. hepsi birbirinden güzel ürünler ortaya çıkmış üretenlerin ellerine sağlık çok güzel fikirler edindin birden bin nasıl oluyormuş sayenizde gördük yeni süper fikirler edindik..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fikirlerin en kısa sürede etkinlik katılımcısı eylemine dönüşmesi dileğiyle sevgili Hobimanik ;-)

      Sil
  50. hepsi de birbirinden güzel olmuş elinize sağlık bende katılmak istiyorum

    YanıtlaSil
  51. http://www.dikisdersi.com/2014/04/gizli-bahcenizde-acan-cicekler-vardı

    resimleyebildim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :(( İşlerim bir anda öyle yoğunlaştı ki sana vakitlice yanıt bile yazamadım. Çok üzgünüm :/
      Her zamanki gibi dikiş detaylarındaki profesyonellik biz izleyicilerini ağlattı şekerim. Harika olmuş! Her giydiğinde bol kahkahalı, keyifli günlerin olsun :)

      Sil
  52. Hepsi çok güzel görünüyor ellerinize sağlık :) Bir de Güzin'in blogu var mı? Yoksa linkini ben mi bulamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzin'in blogu yok henüz. Açsın diye dolduruyorum ben de onu :)) Eminim bir süre sonra o da dayanamayıp açacaktır. Yorumunuzdan çok mutlu olduğunu belirtmeliyim :D

      Sil
  53. Uf cildiriyorum vakot bulamiyorum su kpss bi gecsin hemen yuklencem dikislerime cok ozledim etkinlikleri dikisleri uf:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa di mi?! Ben de biraz uzaklaşınca çok özlüyorum dikiş masamı. Çok rahatlatıyor beni de dikiş dikmek. Umarım kısa sürede kavuşursunuz birbirinize :D

      Sil
  54. Bütün çalışmalar çok güzel olmuş, ellerinize sağlık arkadaşlar.
    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  55. Blogun yeni müdavimi olarak geçmişe dönük yayınları ancak inceleyebiliyorum. Buradaki çalışmaların hepsi de gerçekten harika! Sanırım bunlar dikişte ustalaşmış arkadaşların ellerinden çıkma çalışmalar. Ben dikiş ve dikiş malzemeleriyle yeni tanışmış biri olarak böylesine muhteşem işleri ne zaman yapabilirim diye merak ediyor ve yapılanlara gıpta ile bakıyorum. Hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes kendine usta burada ;) herkes yapabildiğinin en iyisini yapıp paylaşmıştı.
      Yakında siz de yapar ve paylaşırsınız merak etmeyin ;)
      sevgiler!

      Sil
  56. hepsi ayrı güzellikteler emeklerinize sağlık takrar bir bluz etkinliği olsun isterim tabii bende katılayım diye :)) izlemedeyim blogunuzu çok beğendim

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.