"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

HEYECANLI ÇEKİRGELER ETKİNLİĞİNDE SONA DOĞRU!

05 Nisan 2014




dikiş blogları
Bu etkinlik, gerçekten de adına yaraşır şekilde heyecanlı ve hevesli oldu. Birçok kişiden çok güzel resimler aldım. Gerçekten de tek bir modelden yola çıkarak nasıl bambaşka şeyler üretebildiğimizi görmek çok heyecan verici!

Resimlerini hala göndermemiş olanlar lütfen bugün akşama kadar göndersin. Çok resim geldi. Bunları sırasıyla yayınlamak yerine, güzel bir sunum halinde hazırlamak biraz zamanımı alacak. Ama bu durumdan şikayetim yok :)

Tekrar hatırlatmak gerekirse fotoğraflarınızı ve varsa linklerini kendindik@yahoo.com adresine ya da facebook sayfasından mesaj olarak gönderebilirsiniz. 

Eğer resimlerde yüzünüzün yayınlanmasını istemiyorsanız, lütfen belirtin. Ben gönderilen resimleri olduğu gibi yayınlayacağım zira. 

Katılım gösteren herkese çok teşekkür ederim! Sonuçları sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum :D 

17 yorum

  1. Bu etkinliği bi kaç gün önce öğrenen bir çekirge olarak çok üzüldüm :( + heyecanlandım kendimi sıksam akşama bi bluz çıkarmı acaba :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihihihiii!
      çıkar çıkar. kalpte dikiş aşkı olmaya görsün! :P

      Sil
    2. Hadi bakalım bu işi akşam 6 kadar halledersem. Kendimi taktir edicem :) O zaman ben kalkıyım kalıp çıkarmaya başladım. Çok öpüyorum ;)

      Sil
  2. tatlım instagrama gelmişsin hoşgelmişsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eveeet! yeni girdim. çok hoşuma gitti :D bulurum seni de

      Sil
  3. tamam yarın akşam resimler sende :))2 gündür müsait degildim .yayınlarsan da açık havada resimlemek istiyorum ,matah birşey degil :)tasarım hele hiç yok ,olsun bende yapabildigim kadarıyla katılırım :))yarın yayınlamazsan p.tesi resimleri daha iyi alırsın söz veriyorum yayınlarsan da sonradan araya sıkıştırırsın :))

    kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıyı pazar gününe bekleyen epey "heyecanlı" katılımcı var. :) ben de sabah erkenden onunla ilgilenmeye başladım. sözüm var bugün yayınlamam lazım. sen gönder, senin yerini rezerve eder sonradan eklerim. ;)

      Sil
    2. bir kaç gündür dikiş makinemin başına oturamıyorum ,çok yogun bir hafta geçirdim yoksa en önce ben yollardım ,bitti şükürler olsun da bir üstümde resimlerim sıkıştırırcan araya yok başka yol bırakmadım kendime ,hatta en görünmeyecek yere koyarsın :))

      Sil
    3. yolla yolla yayınlayacağım mutlaka. sensiz olmaz :D

      Sil
  4. Bende hastalıktan fotograflayamayanlardanim :( ama merakla bekliyorum paylasimlari

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yayınladım bile! çok keyifli oldu gerçekten. bir sonraki etkinliğe bekleriz artık ;)

      Sil
  5. Çok istememe rağmen birtakım sebeblerden dolayı katılamadım... Çok ama çok üzgünüm kısmet değilmiş... Katılan tüm arkadaşları başta da seni kutluyorum İremciğim... Hepinizin emeğine sağlık!...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir dahaki sefere artık!
      çok teşekkürler :D

      Sil
  6. bugün keşfettim sizi ve ziyadesiyle memnum oldum :) Çok faydalı ve de eğlenceli paylaşımlarınız. Tebrikler.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geç olsun güç olmasın :D
      her zaman beklerim. Sevgiler!

      Sil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.