"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

En güzel Kırmızı, En güzel Beyaz… 2012

29 Ekim 2012

2 hafta önce aklıma harika bir fikir geldi. Bu sene Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız çerçevesinde bir de kırmızılar yapsak ne güzel olur dedim. Malum, bu sene daha bir coşkuyla kutluyoruz! :)
Kırmızı etkinliğine pek çok kişiden güzel yanıtlar geldi. Ben de yazısını dünden yetiştirmiş olanlara haksızlık yapmamak için şimdiden yayınlayayım dedim (tembel tenekeler… daha gönderecekseniz, mesaj atın ayrıca :D). 
Bu sene özendim bezendim ve kendime nefis bir kırmızı elbise yaptım. Kolları origami detaylı, sırtı havalı fermuarlı, gerisi yer yer göbek çatlatan detaylarla dolu oldu :) Elbise detayları ayrıca gelecek… Önce bir sokağa çıkıp, kutlamamız lazım :D
kırmızı beyaz cumhuriyet bayramı giysi moda tasarım kutlama
Kırmızı-beyaz detaylı bir aksesuar çalışması Terzi Mankeninden geldi. Kırmızı-beyaz bir “friendship bracelet”…
cumhuriyet bayramı moda tasarım kutlama
Bir diğer dikiş çalışması da pazen ve keten kumaşlarla yaptığı inanılmaz giysilerle blog takip listemde ayrı bir yeri olan Ornitorenk Handmade‘den geldi :)
Sevgili Ornitorenk Handmade bugünkü yazısında Cumhuriyet ilanının 2 gün sonra duyulduğu Kaş’ta nasıl kutlandığını da anlatıyor. Okuyun da hayran kalın Kaş’ta hala nasıl bir coşkuyla kutlandığını Cumhuriyetin.
cumhuriyet bayramı dikiş çalışmaları
Şimdilik bu kadar yayınlıyorum. Artık sokağa çıkma vakti. Malum, Ankara’da trafik yoğun ;)))
***
Veee… kırmızı giysiler yazımıza son anda yetişen iki tembel tenekenin çalışmasını daha paylaşıyorum. Seneye daha erkenden duyuru yapıp daha düzenli organize ederiz artık. :) Hepinizin gösterdiği ilgiye ve emeklerinize teşekkür ederim arkadaşlar! 
Pek trendy Peter Pan yaka çalışması Shelby‘den…
peter pan yaka shelby
Son olarak da harika bir ceket tasarımıyla Sevgili Şenay Atılgan

Hiç yorum yok

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.