"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

1 saatlik bluz yapımı ve hastane modası…

10 Ekim 2012

moda tasarım dikiş kendin dik bluz yapımı kolay Burda Ağustos sayısı no. 108 siyah beyaz
Neredeyse 2 haftadır dikiş projesi paylaşamıyorum sizlerle. İlk hafta işlerin yoğunluğu ikinci hafta da Derincikomun bir türlü geçmeyen üst solunum yolları enfeksiyonuyla boğuştuğumdan ne yeni bir iş yapabildim ne de yaptıklarımı siteye aktarabildim. Evin içindeki hayat yavaş yavaş normale dönerken, ben de derhal kendime en iyi gelen şeylerden ikisine -dikişe ve KendinDik.Com’la uğraşılarıma hız vermek istedim. 
Geç de olsa bu haftanın kolay dikiş projesini sizlere tanıtmak isterim: Kesimi kolay, yapımı basit. Burda Dergisi Ağustos sayısında yer alan 108 no.lu bluz kalıbından üretildi. Dikiş aşkını yeni keşfedenler için de yaka pervazıyla ilgili güzel bir pratik yapma imkanı sunuyor. 
Bol bir model olan bu bluzun arkaya oturuşu beni biraz şüpheye düşürdü diyebilirim. Daha az dökümlü bir kumaş kullanmış olsaydım gerçekten kaba durabilirdi. Aklınızda bulunsun. 
Kollar ise gayet tadında bir yarasa kol benzeri. Geniş oyuklu kolları pek sevmemekle birlikte, bunun bolluk oranı tolere edilebilir ölçüde bana göre. 
Yaka pervazının oturtulması konusunda güzel bir alıştırma oldu benim için de. Bu seferlik tembel terzilik yapmadım ve yaka pervazını itinayla hazırladım. 
Yaka açıklığını birleştirmek için de kırmızı düğme ve bebe lastiği kullandım. Bu tür minik detayları çok severim :)
yaka yapımı moda tasarım dikiş kendin dik bluz yapımı kolay Burda Ağustos sayısı no. 108 siyah beyaz
Gelelim yazının “hastane modası” kısmına. Bir türlü geçiremediğimiz soğuk algınlığımız enfeksiyona dönüşünce kuzumu da habire hastaneye taşımak zorunda kaldım. Ne okula gidebildiği ne de parka çıkabildiğinden çok bozuk attı tabii kuzucuk. 
Ben de doktoru beklerken, sıkılmasın diye yaptığım bilimum maymunluklar sırasında en sonunda kendi işime de yarayacak bir oyun buldum. İşte size KendinDik.Com modasının ünlü fotoğrafçı Derin Bey tarafından kadraja alınmış hali :))
Çok şükür biz artık iyiyiz. Bir de ülkemdeki savaş çığırtkanları olmasa daha da keyifli olacağız…

Hiç yorum yok

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.