"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

E-POSTA GÜNCELLEMESİ

27 Ocak 2014
Çok şık, ancak bir o kadar da kaprisli websitesi şablonumdan dolayı dönem dönem sıkıntılar yaşadığımı bazılarınız takip etmiştir. 

eposta aktivasyon blog
Uzun zamandır çözemediğim sorunlardan biri de eposta ile üyelik yapanlara bir türlü aktif onaylama linklerinin gidemiyor olmasıydı. Bununla ilgili bazılarınızdan ara ara aldığım mesajlardan kontrol ettiğim kadarıyla şu anda üyelik aktivasyonu bekleyen listedeki kişi sayısı 100'ü aşmış durumda ve ben bu sorunu nasıl çözeceğimi bir türlü bulamıyordum. 

Nihayet yazıları eposta ile takip etmek isteyenler için çalışır bir araç geliştirebildim (sanırım)!

Siz de yeni çıkan yazıları kolayca takip etmek istiyorsanız, yandaki "E-posta ile takip et" kutucuğuna eposta adresinizi yazabilir, ardından açılan mesaj kutusunda çıkan kelimeyi yazarak eposta adresinizin sisteme kaydedilmesini sağlayabilirsiniz.

Bundan sonra geriye bir tek yazdığınız adrese gönderilecek epostadaki aktivasyon linkini tıklamak kalıyor! Posta kutunuza gelen son onay linkine tıklamayı ihmal etmeyin ;)



7 yorum

  1. İrem Hanım fitilli kadifeden cepli pantolon diktim.Bir beden den biraz fazla büyük geldi.Daraltmayı nerelerden yapmam gerekiyor.bu konu da çalışmanız yoksa vakit kaybetmeyin cevap vermeyebilirsiniz.Hoşçakalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne vakit kaybı? Niye cevap vermeyeyim ? ;) Ben bana yazılan her yoruma -gördüysem eğer- cevap yazarım :D

      Aslında bugüne kadar sürekli pantolonların dar gelmesi sorununu yaşayan ve dışa doğru genleşen biri olarak hiç pantolon daraltmadığımı söylemeliyim :) Bu işin esas üstadı Dikiş Dersi'nden Çiğdem'dir. Siz ona bir sorun isterseniz. En doğru yanıtı o verir.
      Kolaylıklar dilerim sevgili Nurhan :)

      Sil
  2. Aslında bana da pantolonlar her zaman dar gelir ,ama bu sefer yine dar gelir diye hemen hemen bir beden büyük kalıp çıkardım. ve de, epey esnek bir kumaştı.Dikiş dersi ne baktım tıpa tıp uyan bir tarif yoktu.evet.dikiş dersi ne sormalıyım.Teşekkürlerler İrem Hanım.

    YanıtlaSil
  3. sorun bel kısmındaysa arka orta belden açacaklar

    nurhan hanımcım nereleri bol geliyorsa oraları daraltacaksınız :(

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Bugün gelecek dediler. Heyecanla bekliyorum ;))

      Sil
  5. Çiğdem Hanım yorumunuzu şimdi gördüm.çok teşekkür ederim.Hoşçakalın.

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.