"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

ÇEKİLİŞ KAZANANLARI BELLİ OLDU!

01 Kasım 2017
Harika bir Cumhuriyet Bayramı kutladık bu sene de! Her seferinde olduğu gibi, aşkla, neşeyle, kararlılıkla, gururla kutladık. 

2012'den beri düzenlediğimiz bu etkinlik için, bu yıl içimden 'çam sakızı gezgin terzi armağanı' vermek geldi. Bu etkinliğe katılan kimsenin bunu hediye için yapmadığını biliyorum. Birçok kişi işini gücünü bırakıp, bu etkinliğe kendi çalışmalarını yetiştirmeye uğraştı. Bu hediyeleri şimdilerde Moskova soğuklarında yaşayan bu gezgin terzinin buralara ait bir hediyesi olarak kabul edin lütfen. 


Daha önceden söz vermiş olduğum gibi bu yılki etkinlikte 2 ayrı hediye paketimiz var. Biri etkinliğin duyurusunu yapan bir Instagram takipçisine, bir diğeri de etkinlik katılımcılarından birine gidecekti. Kimse arasında ayrım yapamazdım ama gönlümden geçen her iki kazananın da etkinliğe çalışmasıyla katılanlar olmasıydı. Öyle de oldu! 


Random.Org üzerinden #dikişodamda29Ekim etkinliğini duyuranlar arasında yapılan çekilişin kazananı Sevgili @Hobimanik oldu! 



Sevgili Hobimanik, sizi bir kırmızı beyazlı koton kumaş, ona uygun düğmeler ve sevimli bir dikiş seti bekliyor. Adresinizi bana özelden yazarsanız, hediyenizi hemen postaya verebilirim. Güzel günlerde kullanın!

Etkinliğin "büyük" ödülü ise sevgili Aycan'a çıktı! Cumhuriyet Bayramı dikiş etkinliğine daha en başından beri gösterdiği katılım, verdiği içten destekler ve yaptığı şahane çalışmalarla o da çok daha fazlasını hak ediyor ama bu etkinlik özelinde "çam sakızı" hediyeler, yine Moskova'dan 2 adet kumaş, onlara uygun düğmeler ve sadece buralarda çıkan bir dikiş dergisiydi. Gezgin Terzi hediyelerinin de başka türlü olması beklenemezdi, öyle değil mi? :)






Sevgili Aycan, sizden de adresinizi özelden yazıp göndermenizi rica edeceğim. 

Ben kısa süreliğine gidip dönmeden önce, hediyelerimi paketleyip Türkiye'de bırakmıştım. İçindeki notlarda isimlerinizi bulamayacaksınız. Ama söz verdiğim üzere 1 Kasım'da çekilişi tamamlayabilmek için başka çarem yoktu. 


Etkinliğe katılan herkese bir kez daha çok teşekkür ederim. Bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle!

Kucak dolusu sevgiler,
İrem 



8 yorum

  1. Çok şaşırdım ve mutlu oldum güzel sözlerin için de çok çok teşekkürler 💓💓

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ederiiim :)) O dergiden hemen bir parça dikmen lazım di mi ama :))))

      Sil
    2. :)))))) Bence de! Bende bile yok bu dergi! :D

      Sil
  2. Çok mutlu oldum teşekkürler. 😍😍😍

    YanıtlaSil
  3. Şanslı arkadaşlarımı yürekten kutlarım sizinde kesenize bereket İrem hanım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek! Küçücük hediyeler. Gönül daha fazlasını göndermek isterdi her katılımcıya :)

      Sil
  4. Aaaaa her nasıl mutlu oldum anlatamam :)
    Cumhuriyet Bayramı şanslısı iki arkadaşımın da İzmir güzelleri olması :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ben de bilmiyordum bunu! Ama yanlışınız var sevgili ML! Memleketten uzak yaşamaya başlayınca, İzmir'i Ankara'sı fark etmiyor. Güzel insanların güzel memleketi diye hatırlanıyor her yer ;)

      Sil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.