"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

Yaşasın Dikiş Kardeşliği!

22 Ağustos 2013
Sizler harikasınız! 
TRT'de yayınlanan Eline Sağlık Programına çağrıldığım ve bununla ilgili ciddi ciddi tırstığımı yazdığım andan itibaren mesajlarınız ve destekleriniz akın akın geldi!

Öyle çok ihtiyacım vardı ve öyle işe yaradı ki destekleriniz, kelimelere dökmem mümkün değil!


Bilgisayarımın başına geçip bu bloga saatlerimi ayırırken ve hergün yüzlerce ziyaretçinin içinden sadece 5-10 kişinin mesaj bıraktığını gördüğümde, bazen kendimi "bu işe bu kadar zaman ve emek ayırmana gerek var mı?" derken bulurdum. Ne de olsa bu benim mesleğim değil ve geçimimi blog yazarlığından sağlamıyorum. 

Yine de çok severek yaptığım iki şey; dikiş dikmek ve blog yazmak, hayatımın önemli bir parçası haline geldi. Bu işi sadece kendim keyif aldığım için ve elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ederek siteyi sürekli güncel tuttum. 

Ama gün geldi, sitenin yayına başladığı tarihten beri sessiz sedasız okuyup ayrılan onca kişi, ihtiyacım olduğu anda dile geldi ve bana hem buradan hem blogun facebook, twitter ve tumblr sayfalarından destek mesajları yağdırdı. 

Hatta bu yazının başlığı bile sevgili Oylum'un yorumundan alıntıdır. :)) Hakikaten,

yaşasın dikiş kardeşliği!


Samimiyetinize ve desteklerinize teşekkür ederim. Demek ki aramızda bir samimiyet köprüsü kurulmuş geçen zaman içinde. Hepiniz harikasınız! 

Destekleriniz sayesinde program öncesinde bu haldeyken:
programda böyle görünmeyi başardım:)
moda dikiş blog


Canlı yayına ilişkin komik bir yazı hemen yolda - zira geriye dönüp baktığımda bana hobi ve yemek programından çok bir komedi yayını gibi geliyor! Bu yazıyı sizlerden gelen bazı yorumları paylaşarak bitirmek isterim :) (seçili mesajlar hızla kopyalanmış ve eklenmiştir. Gelen her mesaj bende aynı etkiyi yaratmıştır...)

öpüldünüz kocaman!

Yaşasın dikiş kardeşliği!:


"Bırak turşuyu!":


"Heyecan Dorukta":


Yolla reikiyi...:


"Ben de heyecanlandım şimdi!":

"Atom Karınca":


"İçime doğmuştu" (doğru söylüyor... ben kanalla yazıştıktan 1 gün sonra mesaj attı bana... :)":


"Bir de eteğin boyunu uzun yapalım dedi ya..."

Gece vakti terapi:

"Saçlarını dikkatli tara..."



Patron duymasın!:





Şimdi bu program güzel geçmesin de ne geçsin?
Harikasınız hepiniz!!!

8 yorum

  1. Programı izledim, çok güzeldi gerçekten, az zamanda çok ve önemli işler yaptınız;) Tül etek dikmek kolay değil hem de canlı yayında.. Yalnız Dikiş makinesinı oradan temin etmişler gibi anladım, ben öyle anladım. Ben de 28 Agustos 'da katılacaktım ancak yoğunluğumdan reddettim. Dikiş makineli projelerde sanırım oradan temin ediliyor diye anladım ama onu çözmeye çalışıyorum. Canlı yayın zor olmalı. Bence gayet güzel anlattınız:). Yoğunluğum olmasaydı da heyecandan sanırım programın üstesinden gelemezdim.. Başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Süperdi ama gününde izleyemedim, şimdi netten izledim. Kaçıranlar için link burada;) http://www.tvprogramlari.net/genel/21-agustos-2013-trt-1-eline-saglik-izle/
    Üzerindeki bluze bayıldım. Süper görünüyordun ve kusursuz bir program oldu. Seni duymak da güzeldi diyorum. Devamının gelmesi dileği ile... Harikassınnn:)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler Suzy! Yeni yazı çıktı ve programın sadece dikiş ile ilgili olan kısmına ait video yayınlandı bile ;)

    http://www.kendindik.com/2013/08/bir-canl-yayn-maceras.html

    YanıtlaSil
  4. Orada terzi mankeni de dahil herşeyi kendim götürdüm. dikiş makinası bana ait. canlı yayının bana göre tek zorluğu, herşeyin benim tahminimden çok daha hızlı akıyor olmasıydı.
    yayınla ilgili çekincelerimi ve heyecanımı hiç abartmadan yazdım burada. ama herşey bittiğinde "iyi ki yapmışım!" dedim. size de böyle bir teklif geldiyse, mutlaka değerlendirmelisiniz bence :))

    YanıtlaSil
  5. Oylum Dil Bitir22 Ağustos 2013 19:32

    Yazinin başlığını gorunce anladım hemen :)) ben öyle reiki lerden falan anlamam ama her ne kadar tanışmasak ta aramizda bir enerji alis verişi oldugu kesin ( ruyalarima bile girdigine gore ) bir kehanette daha bulunuyorum dikis hareketimiz burda kalmayacak :)kim bilie belki bu blog sayesinde dikis bulusmalar i bile gerceklesir eger bursa ya yolun duserse ben seni tanimayi cpk isterim ustat .sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Aynen! Yaşasın dikiş kardeşliği! :)

    YanıtlaSil
  7. Verdiğiniz yanıt için çok teşekkürler, gerçekten aydınlatıcı oldu. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  8. Ne demek! sizi de izlemek isteriz yakında ;)

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.