"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

yorumlarınıza yeni yorumcu

30 Temmuz 2013
Merhaba! 

Bazı hınzır KendinDik.Com takipçilerinin bildiği üzere, blogumu ilk açtığımda dünyada çok popüler olan ancak Türkiye'de fazla yaygın olmayan Tumblr isimli bir program kullanıyordum. Özellikle gençler arasında çok popüler olan Tumblr.Com, dünyada facebook ve twitter'dan sonra en çok kullanılan 3. platform aynı zamanda. 

Yazılarımı buradan yayınlarken, sağ olsunlar yazılarımı özgün ve başarılı buldukları için beni "en başarılı bloglar" listesine eklemişlerdi. Şu an orada 170.000'in üzerinde takipçim var :))

Tumblr'ın bana sağladığı en güzel özgürlüklerden biri de farklı ve esnek programları bloguma entegre edebilmemdi. Blogger'a geçtikten sonra bu konuda biraz sıkıntı çekmeye başlamıştım. 

Sonunda, orada en çok kullanmaktan hoşlandığım programlardan biri olan Disqus'ı bu sayfama entegre edebildim!





Şimdi size kısaca bu yorum programını nasıl kullanabileceğinizi anlatacağım çünkü yarından itibaren size bir sürprizim olacak ve bu şekilde çok daha rahat yazışabileceğimizi düşünüyorum!

Sayfanın altında eskiden düz bir yorum kutucuğu gördüğünüz yerde artık böyle bir görüntü sizi karşılayacak. Bu dışarıdan bir program olduğu için bazen yüklenmesi sayfa açılma süresinden geç olabiliyor. Artık o da kadı kızının kusuru...

Buraya üye olmanız gerekmiyor. Ancak arzu ederseniz "D" yani Disqus.com üyeliğinizle girebilir, arzu ederseniz de diğer platformlardaki kullanıcı isminizle kaydolabilirsiniz. 



Bu programlardan herhangi biriyle giriş yapmak istemezseniz, "ziyaretçi olarak yorum yapmak istiyorum" kutucuğunu işaretleyebilirsiniz. 



O zaman da isim ve e-posta adresi girmeniz yeterli. Epostanızı yalnızca ben göreceğim. Merak etmeyin, spam mesaj atmam ;)




Yorumunuzu yazıp giriş yaptıktan sonra göndermek için hemen sağdaki oka tıklayabilirsiniz. 
 
Mesajınız spam bilgi, küfür, başka kullanıcıya hakaret vb. içermiyorsa ya da o gün çok alıngan bir günümde değilsem, sitede hemen yayınlanacaktır. Ben de size ilk fırsatta yanıt yazarım. 
Yorum kutucuğunun sol alt köşesindeki ikona basarsanız fotoğraf da ekleyebilirsiniz. İşte bu seçenek, size yarın yapacağım sürprizle ilgili ;)


Resimlerdeki gizli mesajı bulanlar benden kocaman bir alkış kazanacaklar :D

Görüşmek üzere!








14 yorum

  1. İlk yorumu ben yazayım o halde... Denedim, çok başarılı buldum :P
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Süprizi çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  3. şııışşş... yarına kadar olmaz... ;)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler. size de sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. birmavimbirpembem31 Temmuz 2013 12:25

    güzel bi şey eline sağlık

    YanıtlaSil
  6. irem , herşey güzel, senin yaptıkların daha güzel.. ama benim yaka bitişlerimde biyelerim ve pervazlarım hep pot duruyor.. diktikten sonra yaka hafif volan yapıyor.. dikiş ayarları ile mi alakalı, kumaşla mı bilemedim... yardım lütfen ...

    YanıtlaSil
  7. İki parçayı birbirine dikerken birini çok çekiştirip, esneme paylarını birbirine denk getiremiyorsun demek ki. Ben de çok yaptım öyle... Zamanla elin alışır. Ama önce bu tür sorunlu dikişlerde yavaş yavaş dikip, parçalardan birinin potluk yapmamasına dikkat etmelisin. Bir de dikiş ayarını bir birim daha geniş tut bakalım. işe yaraması lazım..

    YanıtlaSil
  8. biyeyi dikeceğin şeyin formunda ütü yapman gerekiyor .mesela kola dikeceksen ,kol kalıbının üstünde ütü yapmalısın .sonra dikmelisin .kolay gelsin

    YanıtlaSil
  9. açıklamalarınız için ikinize de çok tşk ederim... ama kalıpsız çalıştığım, pratikten diktiğim için kalıp üzerinde prova yapma imkanım yok... zaten çalışıyorum ve 2 çocuğum var, dikiş için zamanım kısıtlı.. sizlerden göre göre heveslendim... dikiş makinasının d sini bilmezdim... ikinize de sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. :)kıyamadım inşaallah anlaşılır olmuştur .hep ütü hep ütü:)

    YanıtlaSil
  11. ben kendi acemiliklerimden biliyorum. Biyeyi dikerken esneme payını da tam ayarlayamıyor insan başlarda... kişi kendinden bilir işi açısından yazmıştım öyle :))

    YanıtlaSil
  12. yeni etkinliğe katılım bekliyorum mutlaka ama ;)

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.