"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

Sorusu Olan?

01 Şubat 2013

irem hanım merhaba.. anlatımınıza bayıldım :) benım babam derı ustası.. 35 yasındayım, ve ınanın bugune dek dıkıs dıkmek hıc aklımda yoktu:) son 4 aydır bır dıkıs hevesıdırcıldırıcığımm:) dolabım gıymedığım gömlek, elbıse vs bı suru seyle dolu:( uzun zamandır aklımda ve yureğımde olan bu şevkı nasıl gerceğe dönusturebılırım? bır makına alsam ucundan baslasam olurmu kı? yada sızden ders alsam mumkunmudur??
_____________
Merhaba Anonim,
Yorum bıraktığınız için teşekkürler. Kalbinizdeki dikiş aşkını bulmanıza sevindim :) Benim gibi siz de dikiş dikmeyi kursa gitmeden kendi başınıza öğrenmek istiyorsanız, bol bol internette dikiş bloglarını gezmenizi tavsiye ederim. Benim sitemdeki “Öğren Çekirge” kısmı dikiş tekniklerinin anlatıldığı bir bölümdür. KendinDik.Com dışında DikisDersi.Com gibizengin içerikli siteler bularak okuma yapmanızı tavsiye ederim. İngilizce blogları da takip edebilrsiniz. Önemli olan güzel fotoğraflı anlatımlar bulmanız zaten.   Bunun dışında temel kalıplarla çalışmaya başlamanızı tavsiye ederim. Ben de çoğu zaman temel kalıpları değiştirerek ortaya çıkartılabilecek harika modeller olduğunu söyler ve bu konuda kendi geliştirdiğim fikirleri paylaşırım burada. Basit bir dikiş makinası alarak işe başlayabilirsiniz. Başta kolay dikilebilir (koton ağırlıklı) kumaşlarla dikiş dikmeyi deneyebilirsiniz.
Ben Kendindik.com üzerinden anlattıklarım dışında ders vermiyorum. Ders verecek kadar da pişmedim daha :) Hadi bakalım, ilk projelerinizi bekliyoruz! :D

Hiç yorum yok

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.