"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

Sorusu Olan? - Overlok dikiş

01 Şubat 2013

 Merhaba Ben Zehra…. Benim sinbo marka dikiş makinam var, overlok özelliği yok, her diktiğim kumaşın kenarlarını kıvırmak hem zahmetli hem de kaba duruyo… zigzag dikişle overlok yapabilir miyim?….Bu soru daha önce soruldu mu bilmiyorum, sitenizi yeni keşfettim, çok faydalanıcam, çok teşekkür ederim…—-  Merhaba Zehra. Benim de bir overlok makinam yok henüz :( Ben kenarları zigzag dikişle kapatıyorum. Bunun için dikiş genişliğini en yüksek dereceye getirmeli, dikiş uzunluğunu ise mümkün olduğunca sıkı yapmalısınız (0-1 arasında). Bu sayede overlok dikişe en yakın sülfile dikişini elde edebilirsiniz. Dikiş paylarını temiz kapatmanın birkaç yöntemi daha bulunuyor. Onları da sırayla anlatacağım “Öğren Çekirge” köşesinde. Keyifli dikişler! :)
*****
Pijama dikişinide anlatır mısınız?eğer varsa sitenizde araştırdım ama göremedim..
—-
Merhaba, Pijama dikişinden özel bir kastınız olup olmadığını anlayamadım. Geçtiğimiz kış oğluşuma diktiğim bir pijama vardı ancak bir türlü yazı haline getirip yayınlayamamıştım. İlerleyen tarihlerde (havalar soğurken :) ) yeniden bir yazı hazırlayabilirim. Şimdilik pijama fikri pek sıcaklık verdi :D

1 yorum

  1. Dokunmatıgını koreple ettim dokunmatıgıçalişmiyor nasil tekrar acabilirim

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.