"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

ELBİSE OSCARLARI

03 Mart 2014
Dün akşam 2014 yılı Oscar ödülleri verildi. Gündem yorgunu bünyem biraz eğlensin, gözlerim şenlensin diye ben de çoğu kişinin merakla beklediği Kırmızı Halı görüntülerini karıştırdım sabah kalkar kalkmaz :)


İncelemek lazım tabii. Belli mi olur? Belki bir gün bizim de davete icabet etmemiz gerekebilir. Ne giymemiz gerektiğini bilelim...

İşte 2014 yılı Oscar törenindeki "yıldız geçidi" elbiseler ve benim her biri için akıllara ziyan kritiğim...
Cate Blanchett - En sevdiğim kadın oyunculardan biri. Rüya gibi bir elbise... Etek uçlarını anlamadım ama. Elbise kısa mı geldi de böyle uzattılar? Yok yani, ben de öyle yapıyorum etekler kısa geldiğinde de oradan biliyorum...
elbise: Armani Prive
Charlize Theron: Bu elbiseyi ancak sen böyle giyebilirsin sevgili Charlize... Elbiseyi tamamlaması için seçilen aksesuar, makyaj, poz hepsi mükemmel. 
elbise: Christian Dior

Anne Hathaway: Sen değil miydin şekerim önceki törende sunuculuk yaptığında 10 dakikada bir değiştirdiğin kıyafetlerle aklımızı başımızdan alan? Bu ne şimdi? Sar folyoyu siyahın üstüne, al sana abiye!
elbise: Gucci (bir de utanmadan!)

Jenna Dewan-Tatum: Söyleyecek birşey yok. Kuğu gibi...
elbise: Reem Acra
Kelly Ripa: Bu seneki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı elbiseleri etkinliğimiz için ilk katılımcımız hazır arkadaşlar! Geri kalanlarınız 8 ay boyunca düşünsün artık bundan daha güzel ne dikebilirim diye "Kırmızı-Beyaz" etkinliğimize! Tasarımcısını da pek severdim gerçi ama şaşırmış bu sene biraz :)
elbise: Roland Mouret

Amy Adams: Her zamanki gibi dünya güzeli bir kızımız :) Kızıl saçlarına nefis uyum gösteren elbisesiyle kırmızı halıda şahane yaratanlardan...
elbise: Gucci & Tiffany & Co. Blue Book Collection

Jennifer Lawrence: Bu sefer güzel bir kırmızıda sıra. Ama bence elbisede fazla numara yok. Kız güzel şekerim... Hadi bakalım ben giyeyim öyle tam kalçadan abartılı büyük peplumları. Bak bakalım n'oluyo :)
elbise: Dior

Lupita Nyong'o: Gecede Oscar'ı da kapan bu şeker kadının elbisesi de kendisi gibi sade ama çarpıcıydı bence. Açık mavi koyu tene bu kadar mı güzel gider?! Tabii ben giysem pastellikten görünmem. Bu arada, saç bantları geri mi geliyor? ;)
elbise: Prada

Kate Hudson: Bu elbiseyi de giymek için anca Kate Hudson olmak lazım. Hayatım boyunca giyebileceğim ya da giymek isteyebileceğim bir elbise değil ama mevzu bahis Kate olunca, bir Hollywood güzeli ancak böyle görünebilir diyorsunuz :)
elbise: Versace

Tara Lipinski: Evdeki eski perdeleri değerlendirmek isteyenlere ilham kaynağı olsun diye, ünlü tasarımcıdan büyük hizmet! 
elbise: Rani Zakhem

Penelope Cruz: Dünya güzeli kadınsın. Şu giydiğin olmuş mu şekerim ya?!
elbise: Giambattista Valli

Julia Roberts: Saçın, makyajın, takıların elbisenle birlikte mükemmel bir uyum gösteriyor. Yine harikasın Julia'cık. 
elbise: Givenchy Couture 

Eee? Siz neler giydiniz Oscar gecesinde?  Göremedim? :)


25 yorum

  1. ben ön kısmı kahverengi ayıcıkla hareketlendirimiş relax mode imzalı kırmızı penye pijamalarımı tarcihettim.aksesuar olarak elimde acer marka loptopum vardı.makyaj olarak sadece nemlendirmeyi tercih ettim.herzaman yaptığım gibi yatmadan önce hafif floral kokumu sıktım.saçım için yataktan kalmış gibi bir model tercih ettim.yine her zaman oduğu gibi kostümümü ve aksesuarlarımı, kremleyek yumuşatılmış ve yeni ojelenmiş çıplak ayaklarımla tamamladım.:)))))şaka bir yana ben burda ençok amy adams ın elbisesini beğendim.her ne kadar perdelik gibi dursada tara lipinski elbiseyi çok iyi taşımış.penelope cruz ise bana eski roma yı hatırlattı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumu dün yolda giderken telefonumdan okudum. Sayenizde sokak ortasında kendi başıma kahkahalar atarak 2 km yürüdüm :)
      Harikasınız ne diyeyim :D

      Sil
    2. her nerede ve ne koşulda olursa olsun gülmek ve gülebilmek çok güzel bir şey.hayatınızdan gülücükler eksik olmasın

      Sil
  2. İlk üçüm Kate Hudson, Charlize Theron, Lupita Nyong'o. Cate Blanchett de güzel ama bu tarz elbiselerden sıkıldım sanırım. Aynısı Jenna için de geçerli. Anne Hattaway "halter yaka elbise nasıl taşınır?" a örnek olmuş. Amy Adams'ın elbisesi terzilik kurslarında ders olarak verilmeli. Jennifer Lawrence, Silver Linings Playbook'tan dolayı benden torpilli. Yerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden de bir Kate Hudson elbisesi bekliyoruz o halde. Malum artık şahane fotoğraflama tekniklerin var :))

      Sil
  3. Ben bir süredir bu tasarım elbiselere bakarken "Bu ne yaa. Ben bunu iki gecede dikerim." derken buluyorum kendimi. Hem bizim de onlarınki gibi bir ekibimiz olsa kimbilir nasıl görünürüz. Bizim ekip üyeleri: Her akşam kapıdan girmeden yemeği soran üç vatandaş, dağınık bir ev, "ödevler bitecek" diye söylenen ekip başı, işyerinde süper verimlilik isteyen patron. Kıskançlık mı yapıyorum? Asla.

    YanıtlaSil
  4. amy adams tam benlik aslında ellie saab tasarımı da harikaydı bence keşke onu da paylaşsaymışın ama emeğine sağlık içimiz aydınlandı :)
    benim blogumada beklerim çok acemi olsamda :9

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa doğru dediniz. Ellie Saab tasarımı da gerçekten güzeldi.
      Siteye uğradım hemen ;-)

      Sil
  5. İlk ikisine ve uçuk maviye bayıldım uçuş uçuş çok güzel :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani diyorum biz de yapsak bunlardan kendimize... ama nereye giyerim bilemiyorum o yüzden yapmıyorum :/

      :P

      Sil
  6. Bunlarda modayıcıyım diye geçiniyor öyle mi :) Hollywood yıldızlarını soyup soğana çeviriyorlar bence. Charlizeciğime diyecek yok zaten hatun özene bezene yaratılmış çuval giyse ağzı açık bakarım yine :) ve Jenna Dewan'ın elbisesi de hoşmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürekli yeni şeyler çıkartamıyorlar sanırım.
      Ama bu tüketim kültürünü pompalayanlar yine kendileri. :)

      Sil
  7. Düşündüm de; iyi ki Oscarlardan biri bana verilmedi. Haftalar belki de aylar öncesinden heyecanlanmaya başla, akabinde ünlü bir modacıdan elbise diktir, defalarca provaya git, saçlar için kuaförde deneme sürüşleri yap, kimlere teşekkür edeceğine dair hazırladığın konuşmayı unutup milyarlarca insanın önünde saçmala falan filan...Bir de Oscarı alıp kıyafetten sınıfta kalma rizikosu var. Oysa ben; ne giyeceğim derdi olmadığı için, evden yapılacak, SSK'sı, emekliliği olan bir iş bilsem, kesin o işi yapmayı tercih ederim:) Oscara aday gösterselerdi bile, 2 sene üst üste kırmızı halıda düşen o kız da kesin ben olurdum her halde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog oscarları vereceğim ben yakında... Biri mutlaka NurtenBeğendi'ye gidecek bu sene :)))

      Sil
  8. 2 4 6 mükemmel Julia Roberts bir başka güzel....Ayfer..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısınız Sevgili Ayfer! Ama Lupita'nın elbisesini de unutmamalı ;)

      Sil
  9. onu bunu boş ver de bu charlize ne zaman yaşlanacak? yalnız var ya şu kadına rakip görüyorum ya kendimi, kıskanıyorum ya onu, bende ayrı bir megoloman ayrı bir manyağım o başka mesele

    YanıtlaSil
  10. Yine çok eğlencelisiniz sayın İrem::))

    YanıtlaSil
  11. Tara için eski perdeler değerlendirmen beni bu faranjit halimle gülerken öksürük krizine soktu, Anne Hatheway ve Julia Roberts a bayılırım fakat kıyafetler olmamış, Yelda'nın da yorumu süperdi. İremcim bunlar gelsin de biz giydirelim ha tabi benim gibi tembel birine denk gelirlerse bu seneki oskara sipariş verirler bi sonraki oskara alırlarsa dua etsinler :) ay neyse vaz caydım celebrity afra tafrası da hiç çekilmez şimdi şekerim, Şaka maka hastalıktan kurtuldum sayılır şu öksürük dışında fakat elimi hiç bi işe süresim gelmiyo, oysa bende bu celebrityler kadar olmasa da Ağustos'taki düğüne nacizane balık formlu bir elbise dikeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizler de kendi dünyamızın Celebrity'leriyiz tabii! :) Ağustos'a kadar ben burdan dünya gaz veririm en az 5 ayrı elbise dikersiniz bence :))))

      Sil
  12. merhaba:)
    yine keyifle okudum yazınızı elinize sağlık yalnız sormadan edemeyeceğim azcık takıntılımıyım neyim :P Tara'nın elbisesinin ön etek ucu yırtık mı bana mı öyle geldi?

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.