"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

YENİLİĞE DOĞRU

17 Mart 2014
Sevdiğim dizelerinden biridir Mevlana'nın. Her tökezlediğimde ayağa kalkmamı sağlar. Ardında kitaplara sığmaz bir bilgelik olsa da kısacık bir cümleye sığdırmıştır işin özünü:

Şimdi yeni şeyler söylemek lazım...
umut, ümit, yeni şeyler

Bahar geliyor. Umudun çiçekleri bayram yapmaya başladı bile ağaç dallarında. Kısa bir sessizliğin ardından ben de yeni şeylerle karşılıyorum bu baharı. 

  • Sizlere benim için harika bir haberim olacak bu hafta. Umarım sizlerin de ilgisini çeker. Son hazırlıklar tamamlanıyor. Paylaşmak için sabırsızlanıyorum :)
  • Heyecanlı Çekirgeler Etkinliğimizi unutmuş değilim! Duygusal bir blogger olarak içimin almadığı şeyi parmaklarım klavyeye dökemiyor. Neşeli şeyler paylaşamadım geçtiğimiz hafta içinde. Bu hafta Facebook ve Twitter sayfalarından model fikirleri paylaşımları tüm hızıyla devam edecek. 
  • Etkinlik için 2 model tamamladım şu saate kadar. Ama farklı modelleri 6 Nisan tarihinde hep birlikte sunalım fikrini kabul ettiğimiz için ben de yayınlamıyorum. Dünya şekeri blog yazarları da bana not düşmüş. Ben de diktim ama ben de yayınlamıyorum diye :) Süpersiniz!
  • Bunun yerine daha önce dikmiş olduğum ancak henüz paylaşmadığım bazı projelerin yazılarını yayınlayacağım bu 3 hafta içinde.  
  • Geçtiğimiz hafta içinde gündem yorgunu ruhumun yanı sıra, bedenen de 3 şehir arasında gidip geldim. Arada gelen yorumları ve soruları vakitlice yanıtlayamadım. Bugün yanıt buldukça yanıtlamaya çalışacağım. 
Sizin temel kalıplarla harikalar yaratma çalışmalarınız ne alemde? 








12 yorum

  1. Benimde iki hatta 3 projem bitti. 6 nisanda yayınlaşmak üzeree. Nasıl heyecanlı bir çekirgeyim görün yaniii.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. süpersinizzz!!! ama en geç 5 nisan'da bana yollayın ki ben de fotoğraf kolajımı yapabileyim ;)

      Sil
  2. Ben kelimenin tam anlamıyla çekirgeyim :) kalıp bulamadım çünkü :( baslayamadim hala

    YanıtlaSil
  3. Bende daha başlayamadım yoğunluktan ama kumaşın ve kalıbım hazır söz en az bir yapıcam :))

    YanıtlaSil
  4. Harika haberini merakla bekliyorum. Bende henüz 1 tane bluz yapabildim. İkincisi umarım bu hafta yapabilirim. Bende diktiklerimi yayınlamıyorum. Hepsi topluca çıkınca gerçekten çok keyifli olacak...

    YanıtlaSil
  5. Beden yorgunluğu yatıp uyuyunca dinleniyor. Zihin yorgunluğu ise zorrrr... Bu durumda ne yapıyoruz, dikiş dikiyoruz! Harika haber de ne ola ki?

    YanıtlaSil
  6. malum benim otomofil istop etmişti motoru çalıştırdım fitesi 1 e taktım 2 ye geçince en az bir bluz dikeceğim inşallah :))))

    YanıtlaSil

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.