"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

Burda - Philips Akıllı Ütü Yarışma Sonuçlarını Gördünüz Mü?

29 Ocak 2013

Geçtiğimiz ay Burda - Philips işbirliğiyle akıllı tasarım yarışması yapıldı. Ben de bunu bir başka dikiş tutkunu blogger olan DikisDersi.Com’dan öğrenmiş ve o aralar dikmeyi düşündüğüm elbisem ile bu yarışmaya katılmıştım.
Ne var ki benim havalı peplumlarım bu yarışmada havayı aldı :D
Burda’nın Mayıs sayısında açıkladığı sonuçlar moda zevkinin hakikaten herkese göre bir hayli değişebileceğini gösteriyor! Hadi biraz çamur atayım. Hahaha :P
İşte kazanan tasarımlar:
burda philips akıllı ütü yarışma sonuçları
Birinci olan Siirt’ten Dilek Yılmaz’ı tebrik edelim amaaaaaa  yarışmanın “elbise” ya da “ceket” dikimiyle ilgili kuralına birinci olan şu tasarım nasıl bir yoruma göre uyuyor anlayamadım.   
Ayrıca kimse kusura bakmasın ama bence tasarım da birinci olacak bir tasarım değil. Kibarlığı da bırakıyorum... Oldukça kötü bir çalışma olmuş! Yanlış hatırlamıyorsam geçtiğimiz ay bu modelin bir versiyonunu bir başka blogger DikisTerapi.blogspot.com‘un sitesinde görmüş ve çok beğenmiştim. Model keyifli ve rahat bir spor model ama ne “elbise” ne de birinci olacak bir sonuç. Dediğim gibi herkesin zevki ayrı… 
Gelelim ikinciye:
Değişik mi? Değişik… Renk uyumu? Çok güzel… Yaka? Peter pan / bebe yaka, yeniden moda oldu. Bu nedenle tasarım gayet trendy… Dantel de bir ayrı hoşluk vermiş. Benim zevkime göre mi? Yok bu da benim zevkime göre değil ama çamur atacak bir durum yok. Gayet güzel. İkinci kazanan İstanbul’dan Seda Akarsu. 
Ve üçüncü akıllı tasarım da bu:
Bence ilk üç arasında birinci olabilecek tasarım bu olmalıymış. Diğer tasarımları görmedim tabii. Eklenen detaylar çok ilginç ve farklı. Renk seçimi de öyle. Bunun orijinalde bir gelinlik modeli olabileceği kesinlikle aklıma gelmezdi. Bu tasarımın sahibi ise Eskişehir’den Pınar Kılınç imiş. Tebriklerrrrr.
 
peplum elbise

Hiç yorum yok

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.