"BÜYÜLÜ DENİZ" İSİMLİ ÇOCUK ROMANIM 8 YAŞ ÜSTÜNDEKİ TÜM HAYALPERESTLER İÇİN ARTIK KİTAPÇILARDA! :)

Sorusu Olan?

28 Ocak 2013

Anonim sordu: bende dikiş dikmek istiyorum ama ne makinem var nede dikiş bilgim, benden bir şey olur mu acep, nasıl bir makine alıp işe başlamayı tavsiye edersiniz, blogunuz çok güzel, tebrik ediyorum yaptıklarınız çok güzel ben Elif
______________________________________
Merhaba Sevgili Elif,
Siteme gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim. Umarım size de dikiş aşkı aşılayan bir site olur bu:)
Sorunuza gelecek olursak; ben de dikiş dikmeye başladığımda hiç dikiş bilgim yoktu. Ama onun yerine müthiş bir ilgim ve azmim vardı :) Elbette elde de dikiş dikebilirsiniz. Ancak gerçek dikiş keyfini hissetmek için fazla komplike olmayan, uygun fiyatlı bir dikiş makinesi almanızı tavsiye ederim. Benim dikiş dikmeye başladığımda anneden kalma eski bir Singer makinem vardı. Daha sonra bunu yenisiyle değiştirdim. Singer elbette bir klasik. Ama okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla singer  dışında bernina, janome, brothers gibi daha uygun fiyatlı ancak bir o kadar sağlam dikiş makineleri alabilirsiniz isterseniz. Ben el işine meraklı olmadığım için dikiş makinelerinin nakış özellikleri hiç bana hitap etmedi. Düz dikiş ve zigzag dikişi yapması benim için fazlasıyla yeterli bir makine için. 
Basit projelerle başlayın, elde ettiğiniz başarı sizi daha çok tatmin edecektir. Basit işleri bitirdikçe, eliniz dikişe daha da alışır, alıştıkça da daha detaylı işler çıkartmaya başlarsınız. 
Siteyi düzenli takip ettiğiniz müddetçe de size bu konuda destek olacak bilgiler ve fikirlere erişebilirsiniz. 
keyifli günler dilerim! :)
irem

Hiç yorum yok

Burada yayımlanan yazı ve görsellerin tüm hakları İrem Sunar Özat'a aittir. İzinsiz yayımlanamaz. Blogger tarafından desteklenmektedir.